Home Kort - men godt EN HERLIG VARE – DEL 22

EN HERLIG VARE – DEL 22

by Nicolai Klingenberg

Kan du lide whisky? Eller kunne du tænke dig at blive klogere på de ædle dråber? Alle tiders. Det forholder sig nemlig således, at der løber en whisky festival af stablende den 3. og 4. oktober – og her du kan vinde pladser til arrangementet.

Det er om disse - og et par hundreder mere - det skal handle om

Det er om disse – og et par hundreder mere – det skal handle om

Hvis ikke du vinder, kan du selvsagt købe dig adgang til arrangementet, og det er blevet lovet, at du kan få lov til at smage over 300 forskellige whiskyvarianter. Der er de gængse varer, men også eksklusive rariteter såsom Macallan G&M 1971, Ardberg-Islay 1975, Glen Grant Distillery Label G&M 1951 og Mortlach Ping V 1957. Og så kan der sågar handles lidt dråber og flasker, som kan hjembringes.

Fade med whisky et sted i verden...

Fade med whisky et sted i verden…

Og hvem står bag? Det gør BorderShop, som har et af verdens største sortimenter af whisky med prislapper i alle ligaer – og med ophavslande såsom Japan, Irland, Indien, Taiwan og Skotland. Samlet set rummer sortimentet mere end 400 “brands”.

Bud på en fin trio

Bud på en fin trio

Handler det så bare om at smage? Egentlig ikke. I weekenden den 3. og 4. oktober, vil det nemlig være muligt at deltage i herlige master classes, hvor eksperter fra whiskymærkerne Bruichladdich, Beam Suntory, Worlds Brands, Remy Cointreau og Plantation (jeps – det er også muligt at blive klogere på blandt andet rom) vil guide, fortælle og gøre dig klogere på det, du smager. Derudover vil der også være “brede” eksperter fra “shoppen” til at guide dig igennem udvalget.

Et sortiments-skud mere

Et sortiments-skud mere

Vil du vinde?
Alle tiders! Der som sagt tre gange to billetter (med dertilhørende færgebillet) til arrangementet i præmiekassen. Du sender blot dit navn til nk@my-pleasure.dk – dernæst trækkes der lod om pladserne. Du kan deltage til og med torsdag den 24.9.

Du kan læse mere om programmet her

Indlægget er sponsoreret og lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk