Home PindemadderBobler En dekadent symbiose – Krug & Studio danner par for en aften

En dekadent symbiose – Krug & Studio danner par for en aften

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Gennem tiden har jeg haft nogle fantastiske oplevelser, som involverer champagne. Blandt andet Krug. Og netop champagnehuset Krug er aktuelt i denne måned, for den herlige restauration, Studio, og det prestigefyldte champagnehus har slået pjalterne, gryderne og flaskerne sammen i et unikt arrangement. Som du faktisk kan komme med til.

Uha, det ser godt ud...

Uha, det ser godt ud…

Det herlige setup vil rent konkret blive til en fireretters champagne-menu, som køkkenchefen Torsten Vildgaard står bag. Han blev Årets Kokkeprofil i 2014, og han har været en heldig mand, for han har skulle komponere og kreere menuen, efter at have smagt på Krug Grande Cuvée, Krug Rosé og Krug Vintage 2003 – hver ret er sat til at fungere sammen med hver sin Krug.

Ham her? Det er Torsten!

Ham her? Det er Torsten!

Vi kaster os direkte ud i de fire, forførrende retter, som dog indledes med en omgang snacks…

Menu

Studio snacks
*
Brombær, friske hasselnødder og grillede rødbeder
løvstikke
*
Pocheret rokkevinge med salat og snegle
skavlderkål
*
Vildand i flere serveringer med fermenteret hvidløg
citron timian
*
Gråsten æble, jordskokker og brunet smør
merian

Alt godt fra havet. Og champagne.

Alt godt fra havet. Og champagne.

Der vil i øvrigt også være Krug-repræsentant under middagen – vedkommende vil ganske givet kunne både svare på spørgsmål og fortælle herlige anekdoter om de sager, der skal nydes.

Hvornår: Torsdag den 22. oktober kl. 18.30

Pris per kuvert: 2.500 kr.

Hvor: Studio, Havnegade 44, 1058 København K.

Det er her, det hele foregår. Flot ikk'?

Det er her, det hele foregår. Flot ikk’?

Der er et begrænset antal billetter i spil, og du skal booke plads senest den 12. oktober – det kan du gøre hos Studio her

My Pleasure på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk