Home EkviperingGrej & grooming EN HERLIG VARE – DEL 25

EN HERLIG VARE – DEL 25

by Nicolai Klingenberg

Hvis du skulle pege på noget af det kedeligste, du kunne ønske dig – eller for den sags skyld selv skulle erhverve dig – så er jeg ganske sikker på, at strømper ville være på denne liste. At handle futteraler til fødderne er ingen fest, men det er nødvendigt. Det behøver dog ingenlunde være besværligt. Men det må gerne være komfortabelt. Det er tilfældet i denne historie…

Så skal det handle om indholdet af denne pakke...

Så skal det handle om indholdet af denne pakke…

Navnet er IQ Sox, og strømperne indeholder 75 % bambus. Var du ung i 90’erne og så tv-reklamer, vil du vide, at bambus vokser en halv til en hel meter. Om dagen.

Uha, nu bliver det spændende...

Uha, nu bliver det spændende…

Nå. Jeg trak i et ud af syv par. Hvert par er dekoreret på allersmarteste med hvert sit nummer. Dermed er det nemt at parre sokkerne, når de har været til vask. Er de komfortable? Overraskende ja. De er langt blødere end en vanlig bomuldssok, og så lover man fra producentens side, at babus både er godt for miljøet, langt mere fugtabsorberende omend en smule mindre slidstærke, hvis du har hang til at betræde ujævne og ru gulvflader. Ydermere skulle sokkerne være med til at eliminere lugtgener fra fusserne.

Syv par til syv dage

Syv par til syv dage

Du kan erhverve dig syv par for 299 kroner. Nu hvor jeg har taget hul på par nummer to, kan jeg fint sige god for sagerne. Hvor langtidsholdbare de er, ved jeg dog endnu ikke, men komfort og “look” fejler absolut intet.

Fordelsinformationer

Fordelsinformationer

Du kan erhverve dig et eller syv par IQ SOX hos Strømpekompagiet.dk her

Indlægget er kommercielt og lavet på eget initiativ. Har du noget, der er oplagt at se nærmere på, skal du være velkommen til at tippe mig på nk@my-pleasure.dk

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk