Home Tech En virtuel anbefaling

En virtuel anbefaling

by Nicolai Klingenberg

Jeg ser ikke ret meget fjernsyn. Jeg streamer. Uha, hvor moderne, hva’? Egentlig ja. Og i dag skal det handle om fænomentet binge-watching – og HBO. Jeg har nemlig via mit abonnement på telefonen adgang til denne herlige service, som har underholdt mig helt gevaldigt…

Godnat! Eller... tid til en serie!

Godnat! Eller… tid til en serie!

Faktisk har jeg slet ikke noget antennestik forbundet til mit fjernsyn. Eller nogen “tv-pakke” hos nogen udbyder. Det betyder mindre tid foran tv’et, hvilket passer mig fint. Jeg ser derimod det, der passer mig – og når jeg har lyst til det, for jeg er ingelunde hellig, når det kommer til tv-relateret underholdning.

I HBO regi begynder jeg med det, jeg har “sjat-set” – du ved, hvor man lige ser et afsnit eller to, for så at falde pladask for noget, der virkelig fænger. På light-listen har jeg fornøjet mig med komedieserien “Curb Your Enthusiasm”, “Little Britain” og Ellen DeGeneres. Og filmen Waterworld, som…. ikke var i nærheden af være lige så god, som første gang jeg så den.

Little Britain i Amerika

Little Britain i Amerika

Nå. Jeg erindrede, at Ulrich Thomsen skulle medvirke i en eller anden HBO-serie, og den forsøgte jeg mig med. Du ved – jeg skulle bare lige se et afsnit. Et afsnit skulle der til, og så var jeg solgt. Det blev et af mine højdepunkter om aftenen, og selvom jeg sætter overordentlig stor pris på min kæreste, så var det pludselig okey-dokey, når hun faldt i søvn ved siden af mig. Jeg trak iPad’en frem og loggede ind, for dernæst at køre et par timer ned i Banshee-regi. Klokken kunne godt blive henved 1.30, før jeg måtte ærgre mig over, at skulle vente et lille døgn på næste “marathon”.

Serien er brutal, sexet, gennemført, ond og med en flok karakterer, der virkelig kan give dig klamme håndflader. På den ikke lækre måde. Hvis du ikke har set serien, så glæd dig til at møde albinoen i fængslet, den unge indianerkvinde som udmærker sig ved at mestre en tomahawk, mens Proctors højre hånd (Ulrich Thomsen hedder Kai Proctor i serien) kan klare lidt mere end de fleste. Han ligner i øvrigt min ven, Andreas helt gevaldigt…  Jeg blev så bidt af serien, at jeg har rettet kontakt til HBO Nordic, som dog desværre ikke har nyt om næste sæson. Jeg kørte de første tre sæsoner igennem på… vældig kort tid.

Bleg ondskab

Bleg ondskab

Det er dét, streaming tv kan – du kan se, så meget du lyster (hvis du altså ikke løber tør for sæsoner), når det passer dig. Jeg blev semi-idiot dengang, jeg fulgte en vanlig tv-serie i fjernsynet, og jeg blev underholdt gevaldigt i en time, for dernæst at skulle vente en uge på “næste afsnit”. At der så ligger fem sæsoner af “Game of Thrones” og venter, tager jeg – grundet den heftige hype – kun som noget positivt, da jeg ikke har set et eneste afsnit endnu.

Som du måske husker, så har jeg lade mig “udfordre” i et kommercielt samarbejde med Telia, og det har blandt andet fået mine øjne op for de services, som følger med abonnementet. Dermed er denne skrivelse sponseret.

Skulle du have et tip om en serie, der minder om Banshee, skal du bare skrive til mig. Tak i øvrigt.

My Pleasure streamer her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk