Home VW Kaffetip med VW Beetle og Anders Forup

Kaffetip med VW Beetle og Anders Forup

by Nicolai Klingenberg

For en uges tid siden løftede jeg sløret for et herligt samarbejde med Volkswagen, og deres Beetle model. Jeg kunne afsløre, at jeg fremadrettet ville tage på tur i vognen for at tippe til herlige steder, hvor du kan nyde en kop kaffe. Enten i byen eller ude af byen. I dag skal det handle om et sådant videotip, med Anders Forup som “tipper”.

To gode gutter - i øvrigt begge selvstændige

To gode gutter – i øvrigt begge selvstændige

Anders kan du måske kende fra TV-mediet, hvor han har begået sig i flere omgange, og der er måske lidt mere på vej, men han gør sig også i håndlavede pyntesager. Vi springer sørme direkte til videoen i det rullende samtalerum i form af en VW Beetle.

Anders kan du i øvrigt besøge på hans hjemmeside Handcraftedcph.dk, hvor der findes yderligere links til sociale kanaler. Vi holdt som sagt ind hos Mad & Kaffe på Sønder Boulevard. Stedet har til huse online på Madogkaffe.dk

Så er kaffen - fra kolbe - klar.

Så er kaffen – fra kolbe – klar.

Fin keramik

Fin keramik

Har du et godt tip til en kop kaffe? Eventuelt ude af byen? Og kunne du eventuelt tænke dig at køre med til dette sted? Så send en e-post på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

My Pleasure har online garage her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk