Home VW My Pleasure og VW Beetle i nyt samarbejde

My Pleasure og VW Beetle i nyt samarbejde

written by Nicolai Klingenberg 11. oktober 2015
Pin It

Ved du hvad? Dagen i dag er alle tiders til at annoncere et spændende nyt, samarbejde, som involverer mediet her og bilmodellen VW Beetle. Jaså? Nemlig. Og du kan faktisk komme med på tur… Kort fortalt omhandler setup’et finurlige tips – og du får det første i dag…

Bilen og jeg

Bilen og jeg

Skal du lige se vogntøjet, som vil blive brugt fra tid til anden – og til at køre til herlige, alternativiver og halv-hemmelige destinationer? All right. Her er den.

sdfdsf

Vogntøjet

Jeg skal ikke trække den længere – her får du et godt tip og en introduktion til samarbejdet.

Som sagt var der kaffe ad libitum for 9 kroner i det svenske varehus – jeg besøgte Gentofte-afdelingen. Næste tip er på vej, og det involverer en rar mand og et sted i København, som gør sig mere i kaffe end møbler, men det er en andenhistorie, du kan glæde dig til.

Nuvel!

Nuvel!

Har du et alletiders bud på et godt sted, hvor der kan hentes og nydes en kop kaffe eller en lille bid mad? Måske er det i en lille havn, måske er det en gammeldags kaffebar eller måske kender du bare til en alle tiders udsigtspost, hvor man kan tage sin bil og kørekop med? Lad mig endelig høre fra dig på nk@my-pleasure.dk

Sus også forbi min Facebook-side

Pin It

You may also like