Home VW My Pleasure og VW Beetle i nyt samarbejde

My Pleasure og VW Beetle i nyt samarbejde

by Nicolai Klingenberg

Ved du hvad? Dagen i dag er alle tiders til at annoncere et spændende nyt, samarbejde, som involverer mediet her og bilmodellen VW Beetle. Jaså? Nemlig. Og du kan faktisk komme med på tur… Kort fortalt omhandler setup’et finurlige tips – og du får det første i dag…

Bilen og jeg

Bilen og jeg

Skal du lige se vogntøjet, som vil blive brugt fra tid til anden – og til at køre til herlige, alternativiver og halv-hemmelige destinationer? All right. Her er den.

sdfdsf

Vogntøjet

Jeg skal ikke trække den længere – her får du et godt tip og en introduktion til samarbejdet.

Som sagt var der kaffe ad libitum for 9 kroner i det svenske varehus – jeg besøgte Gentofte-afdelingen. Næste tip er på vej, og det involverer en rar mand og et sted i København, som gør sig mere i kaffe end møbler, men det er en andenhistorie, du kan glæde dig til.

Nuvel!

Nuvel!

Har du et alletiders bud på et godt sted, hvor der kan hentes og nydes en kop kaffe eller en lille bid mad? Måske er det i en lille havn, måske er det en gammeldags kaffebar eller måske kender du bare til en alle tiders udsigtspost, hvor man kan tage sin bil og kørekop med? Lad mig endelig høre fra dig på nk@my-pleasure.dk

Sus også forbi min Facebook-side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk