Home Fotografier Bliv skudt af Rainer Hosch i Poulsens kælder

Bliv skudt af Rainer Hosch i Poulsens kælder

by Nicolai Klingenberg

Du har måske fornemmet, at jeg har en stor fascination for fotografier. Jeg fotograferer selv en del, som havner her på siden, men jeg interviewer også ganske ofte fotografer, som havner i kategorien “Depeche” (altså interviewsene). I dag skal det dog handle om fotokunst – og en særlig mulighed for at blive foreviget…

Der gøres klar til udstilling. Og fotografering...

Der gøres klar til udstilling. Og fotografering…

Rainer Hosch er oprindeligt fra Østrig, men har slået sig ned i Amerika, hvor han lever af at fotografere. Hans holder til i Los Angeles, og Hosch har formået – blandt andet – at gøre sig dygtig udi portrætfotografering. Og gerne af store personligheder fra underholdningsbranchen. Jaså? Ja. Men hvem? Jo, altså blandt andet Iggy Pop og ham fra X-Files. Mener du ikke ham fra Californication? Jo, hvis du er yngre, gør jeg nok. Han hedder i øvrigt David Duchovny.

David Duchovny New York anno 2005

David Duchovny New York anno 2005

De ovenstående personer er selvsagt “også bare almindelige mennesker” for nu at bruge en kliché, og det vil Rainer Hosch gerne vise via sine portrætter, som blandt andet tager æstetiske metoder i brug fra den simple skuffe, hvorfor man – eller du – nok ville kunne fornemme lidt “mugshot-stil møder pasfoto eller fotoautomat”. Men der er tænkt over sagerne – i nyhedsskrivelsen fra Gallery Poulsen lyder det: “Med en kraftig lyssætning gennem brugen af ringblitz, der kan overraske selv det mest garvede paparazzi-offer, ser vi et aftryk af Hosch i disse personligheders øjne”.

Steve Buscemi New York anno 2007

Steve Buscemi New York anno 2007

Nå, men det er den glade Morten Poulsen, der nu – om muligt – er endnu gladere, efter han har fået lov til både at udstille og sælge 11 Hosch-fotografier, som alle er i en edition på 5 + 2 AP printet med inkjet eco-solvent på 265 grms MLFD. Hvad det helt konkret betyder, kan du selv spørge Morten Poulsen om, men jeg ved, at målene hedder 104 x 136 cm. Og så var der noget med, at du kunne blive fotograferet af Rainer Hosch himself?

Ludacris New York anno 2004

Ludacris New York anno 2004

Nemlig. Du er inviteret til fernisering i galleriet fredag d. 6. november fra 17:00-19:00 samt lørdag d. 7. november fra 10:00 – 16:00. Handler du et af de udstillede fotos, vil du blive fotograferet af Rainer selv. En ganske unik mulighed, vil jeg vove at påstå. Du kan kontakt Morten Poulsen på 3333 9396 eller på info@gallerypoulsen.com for at aftale nærmere.

Iggy Pop, Miami Beach anno 2003

Iggy Pop, Miami Beach anno 2003

Galleriet holder til på Flæsketorvet 24, 1711 København V – og du skal være velkommen på de to tidligere nævnte dage og tidspunkter.

Få skudt dit pasfoto på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk