Home Tech Den dag Heineken tog en selfie fra rummet

Den dag Heineken tog en selfie fra rummet

by Nicolai Klingenberg
Pin It

For ganske nylig havde jeg en skrivelse på My Pleasure, hvor et heldigt asen kunne vinde en tur til Las Vegas. Konkurrencen var skabt af Heineken i anledning af James Bond premieren på Spectre. Hele molevitten var pakket ind under hashtagget #spyfie, og nu er der skrevet historie…

Det skal handle om en #Spyfie seance fra det ydre rum...

Det skal handle om en #Spyfie seance fra det ydre rum…

En række vindere fra nær og fjern havnede således i Las Vegas, hvor de skulle stille op til en særdeles teknisk kom-sammen. En satellit, som dingler et sted ude i rummet, skulle forevige alle fremmødte på et foto – verdens første selfie, som er skudt fra rummet.

En dansk vinder og Mads Emil Møller fra Creolbrothers.com

En dansk vinder og Mads Emil Møller fra Creolbrothers.com

Der blev i øvrigt lavet en flot video fra seancen – den kan du se her.

Historien er lavet i samarbejde med Royal Unibrew A/S.

My Pleasure findes også her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk