Home Living En flot feriematrikel ved Navodo Bay, Fiji

En flot feriematrikel ved Navodo Bay, Fiji

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Kig lige på vejret. Og mærk lige på temperaturen. Hav dernæst in mente, at det stadig er efterår. Og vinteren er på vej. Kan vi gøre noget ved det? Egentlig ja. Vi kunne jo erhverve os en bolig – for eksempel på Fiji, hvor jeg har fundet en lille hyggelig matrikel, der er på vej på auktion.

Det hele set fra oven - vi skal se nærmere på hytten nede ved broen...

Det hele set fra oven – vi skal se nærmere på hytten nede ved broen…

Mindre kan muligvis også gøre det, men hvis nu man havde mod på at bruge en flot sum penge på “ens eget”, så kunne det her nemt være et bud på (ferie)paradis. Forestil dig, at ringe af på efteråret og vende hjem, når det blev forår. Nå – vi snupper lige en rundvisning.


Navodo Bay ”” from Concierge Auctions

Jeg kan garantere dig for, at jeg ville medbringe – eller erhverve mig – et flot sæt fiskeudstyr, hvis jeg skulle slå mig ned på øen. Fangsterne – som jeg tager for givet – skulle både grilles og sågar forsøgt gjort til sushi.

Der kan jo fint fiskes herfra

Der kan jo fint fiskes herfra

Egen strand i øvrigt

Egen strand i øvrigt

Matriklen, som er på små 61 hektar, rummer “ejer-hytten”, som er på omkring 460 kvadratmeter – her er stort køkken, opholdsrum, ejersuite i to etager, børneværelse samt tre ekstra soveværelser. Mere? Ork ja – et kontor, yoga sal og så fremdeles.

Master bedroom

Master bedroom

Skal der være festlig kom-sammen, så er der altså et stykke vej til nærmeste hotel. Til gengæld findes der fem gæstehytter på området, som selvsagt hører til huset. Hver af disse har eget opholdsrum, soveværelse og badeværelse med brus – både ude og inde.

Gæstehytte

Gæstehytte

Er du til det åndelig, kan du glæde dig over, at der også er etableret et lille “chapel” på øen, hvor der løbende foregår ceremonier – blandt andet for de få lokale som bor her.

Nærområde

Nærområde

Du skal vide, at det har taget omkring et årti at skabe ejendommen og de tilhørende hytter. Faktisk har ejendommen være udbudt til salg en gang tidligere, hvor udbudsprisen lød på 20 millioner. Dollars.

Veranda-stud

Veranda-stud

Tid til et aftendyp

Tid til et aftendyp

Den kommende ejer kan ydermere glæde sig over flot privatliv – du kommer kun hertil med båd eller vandflyver. Derfor er der også anlagt en flot, lang bro, hvor både vandfly og båd kan ligge til. Der følger i øvrigt to både med, så du kan komme på indkøb eller opdagelse. Der er for øvrigt også etableret personalehuse, hvis man skulle ønske sig en hushjælp eller to.

Ankomst med vandflyver. Eller båd.

Ankomst med vandflyver. Eller båd.

Møblementet... Nå. Det er jo lige meget.

Møblementet… Nå. Det er jo lige meget.

Ejendommen kommer på auktion den 21. november, og man har valgt at lade hytten gå for minimum 8,8 millioner dollars. Prisen er med andre ord halveret, omend der ikke skulle være fiflet med herligsværdien.

Se da lige, hva'?

Se da lige, hva’?

Der er i øvrigt anlagt stier hist og pist til at komme rundt til fods

Der er i øvrigt anlagt stier hist og pist til at komme rundt til fods

Du kan byde på sommerhuset her

Flyt over på Facebook som en start

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.