Home Tech En teleservice med indbygget nostalgitrip

En teleservice med indbygget nostalgitrip

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I dette indlæg skal det handle om den sidste “udfordring”, som jeg blev inviteret til at deltage i sammen med Telia. Det skal hverken handle om dækning eller hastighed, men om en medfølgende service, der nemt kan blive en tidsrøver, hvis man – som jeg – har hang til det nostalgiske. Men andre må også kigge med.

Her handlede det om byplanlægning i København

Her handlede det om byplanlægning i København

Hele konceptet omkring tv-kigning har ændret sig med streamingtjenesternes komme. Jeg har ikke længere noget antennekabel – eller et traditionelt abonnement. Jeg har HBO, Netflix, TV2 Play og adgang til DR via liscensen. Og via Telia TV. Sidstnævnte er en service, som følger med mobilabonnementet, når du er kunde hos Telia. Som du måske husker, er det muligt at få både Spotify, Storytel, HBO og også Telia TV med. Telia TV gør det – sjovt nok – muligt at se diverse kanaler på din tablet, mobil og computer.

Jeg har ikke anvendt servicen al verden, da jeg allerede har de førnævnte streamingtjenester, som jeg finder al rigeligt. Til gengæld var det DR’s arkiv, der fængede mig via Telia TV app’en, hvor jeg blandt andet så Danskernes Krønike, Mig og 70’erne og Tidsmaskinen. Jeg har hang til nostalgi og er tosset med at gå på opdagelse i udsendelser som både handler om og viser “gamle dage”. Som standard får man i øvrigt også Kanal 5 med – og adgang til et stort filmarkiv, hvor man kan leje film.

Hvis du ikke har "abo" til TV2 Play, så kan du få det med Telia...

Hvis du ikke har “abo” til TV2 Play, så kan du få det med Telia…

Da jeg har arbejdet hjemmefra et par dage i denne uge, har jeg haft min tablet stående ved siden af datamaten på arbejdsbordet – således har der været lidt baggrundsflimmer med klip fra gamle dage kørende, mens jeg fik arbejdet med de knapt så koncentrationskrævende opgaver.

Her blev jeg klogere på musik i korps form.

Her blev jeg klogere på musik i korps form.

Skrivelsen er den sidste i rækken af et kommercielt samarbejde med Telia.

My Pleasure fortsætter her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk