Home Spottet Box4dogs.dk – alt godt til hunden

Box4dogs.dk – alt godt til hunden

written by Nicolai Klingenberg 16. december 2015
Pin It

Der kom en venlig hilsen til en beboer på adressen. Hunden Ejnar. Enhver med hund vil vide, at de rare væsener sjældent er i skidt humør, og at de altid er ovenud begejstrede for din hjemkomst. Den slags skal naturligvis belønnes med klap og kærlighed, men også gerne med lidt godter og løjer. Den slags er Box4dogs.dk leveringsdygtige i – og faktisk også velgørenhed til hunde…

Der kom friske forsyninger til døren....

Der kom friske forsyninger til døren….

Konceptet ganske kort? Det kan du tro. Hver eller hveranden måned kan du få leveret en boks med goodies til din hund. Den indeholder hundesnacks, legesager og/eller plejeprodukter. Til tider også en overraskelse. Sådan. Box4dogs.dk lover i øvrigt, at du sparer op til 50 % på prisen, hvis du selv skulle ud og handle sagerne.

Således ankommer en Box4dogs.dk

Således ankommer en Box4dogs.dk

Der er tale om en abonnementsordning, som du enten kan købe til din egen hund eller give som gave til en hund, du kender. Er der binding? Niksen. Dermed kan du opsige aftalen, såfremt du måtte ønske det. Der er i øvrigt forskellige sager i samtlige kasser – og du får leveret boksen til døren eller hundehuset.

Inspektion

Inspektion og kvalitetssikring

I øvrigt vælger du pakkenelliken efter din hunds størrelse (lille, mellem og stor) og du kommer flot i gang på hjemmesiden Box4dogs.dk

My Pleasure hilser væsener med alle antal ben velkomne her

Pin It

You may also like