Home Tryksager Jeg er gæst i Mads Holgers Nytårskur på Radio 24Syv

Jeg er gæst i Mads Holgers Nytårskur på Radio 24Syv

written by Nicolai Klingenberg 30. december 2015
Pin It

I 2013 gæstede jeg Mads Holgers Nytårskur på Radio24Syv, hvilket var en fin succes. Programmet og dialogen fungerede fint – faktisk så fint, at jeg i morgen igen vil være at finde bag mikrofonen i en hel time fra klokken 08.00 (sådan cirka). Du skal være velkommen til at lytte med.

Dine (alvorlige) værter

Dine (alvorlige) værter

Og hvad skal vi så tale om? Jo, altså – vi kommer blandt andet omkring årets sidste aften, lidt om private fester kontra fester i nattelivet, men også lidt om champagne, mad, året der gik samt det kommende. Jeg er “live” igennem på Radio24Syv fra klokken cirka 08 til 09, og jeg skal lige love for, at en time går kvikt, når dialogen er fin.

Du kan lytte med til programmet Mads Holgers Nytårskur her

Mads Holger i teknikken

Mads Holger i teknikken

Når podcasten er klar, vil jeg selvsagt også linke til den sag.

My Pleasure er netop kommet på Facebook her

Pin It

You may also like