Home VW Kaffetip med VW BEETLE og Adam Helmer

Kaffetip med VW BEETLE og Adam Helmer

by Nicolai Klingenberg

Det er blevet tid til en køretur og medfølgende kaffetip. Det skal også handle lidt om at være handelsmand i et lokalsamfund, et mødested og om blive taget vel imod som butiksdrivende. Mød Adam Helmer, som er medkørende i dagens video.

Mand, bil og det sted, der tippes til - i et og samme foto endda!

Mand, bil og det sted, der tippes til – i et og samme foto endda!

Og så ruller vi direkte videre ud i trafikken og ind til siden.

Du får lige et par nyttige links: Mangler du julegaver i sidste øjeblik, kan du kigge forbi Vedbæk Stationsvej 14 eller slå et smut forbi Helmershop.dk, er du sulten eller kaffetørstig i Vedbæk-området, så finder du mere om La Boutique Bagels her.

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

My Pleasure gemmer sig også her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk