Home Pindemadder My-Pleasure.dk & Malts holder julefrokost på Kong Hans Kælder

My-Pleasure.dk & Malts holder julefrokost på Kong Hans Kælder

written by Nicolai Klingenberg 2. december 2015
Pin It

Torsdag den 17. december skåler Malts Whisky og My-Pleasure.dk julen velkommen. Det sker i form af en overdådig herreaften med whisky og vildtsmagning på legendariske Restaurant Kong Hans i København. Der er to pladser i spil, så du kan komme med. Kvit og frit…

Det er her, vi skal samles til en herlig jule-komsammen

Det er her, vi skal samles til en herlig jule-komsammen

Der skal smages på ædle dråber i form af Mr. Mortlach, Mr. Singleton, Mr. Lagavulin, Mr. Carchu og Mr. Talisker, som matches med Kong Hans’ eksperimenterende køkken, der vil driste sig til at garnere fem retter, som matcher de dyre dråber fra Skotland.

Menuen for aftenen vil være:
*
Jomfruhummer flamberet i whisky med vinterkål
*
Grillet havtaske med lardo & pommes puré
*
Sprængt gråand a la orange
*
Krondyr med røget whisky & rødbede
*
Karamelliseret ananas & kokos sorbet

De skotske "gæster" fra Malts.

De skotske “gæster” fra Malts.

Fra Malts får vi også besøg af Hr. Mikael Lundén fra Sverige, der er at regne blandt Skandinaviens førende eksperter indenfor whisky, og som vil lære os mere om, hvordan man drikker whisky rigtigt. Som kuriosum kan det her nævnes, at whisky betyder “vand” på gælisk, så regn med en tørstslukkende aften.

Det foregår som nævnt torsdag den 17. december fra klokken 19 til 23 og for en række af Københavns feinschmeckere, og derfor kan du og en ven komme med til fest som gæst. Skal du med til højbords? Vi trækker lod blandt alle, der smider en kommentar med eget navn samt navnet på den ven, der skal medbringes senest søndag den 13. december. Du skriver det blot i kommentarfeltet herunder. Held og lykke! Og måske på gensyn…

My Pleasure har pyntet op til jul på Facebook

Pin It

You may also like