Home Living Tembo – en stol med store ører, men uden snabel

Tembo – en stol med store ører, men uden snabel

by Nicolai Klingenberg

Er du i markedet for et nyt siddemøbel? Men er du ikke helt sikker på, om det skal være en lounge- eller en lænestol? Så er du nu, du skal klappe i hænderne, for Tembo er en blanding af de to. Og så er den dansk-designet.

Det er sagen på podiet, det skal handle om

Det er sagen på podiet, det skal handle om

For et par år siden kom jeg i kontakt med Martin Kechayas i forbindelse med en møbelrelateret happening. Vi talte fint, fik udvekslet kontakter, jeg fik skrevet en historie, og så har vi fulgt hinanden via internettets forbindelsesmuligheder sidenhen. Nu har Kechayas og Noergaard designet noget nyt, som de har døbt Tembo. Designerduoen arbejder i øvrigt sammen under navnet New Works. Dog må jeg understrege, at stolen har været i spil i nogle måneder, men der er kommet “nyt” til stolen…

Rød

Rød

Grå

Grå

Støvet blå

Støvet blå

Stolen kan nemlig erhverves med en af tre forskellige typer tekstiler, mens du kan vælge mellem ni farver. Er du herre unik, så kan du også få den betrukket med stof efter eget ønske. Stolen koster i øvrigt fra 12.495 kroner. Tembo er i øvrigt også navnet på den afrikanske elefant, og ligheden mellem stolen og det store dyr skal ses i siderne på stolen, som kan minde om et par store ører. Opfordringen til at lave noget med en snabel, vil jeg lade hænge i det uvisse, men til fri fortolkning.

Mere miljø

Mere miljø

My Pleasure findes også her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.