Home Tech BeoSound 35 – en avanceret spilledåse anno 2016

BeoSound 35 – en avanceret spilledåse anno 2016

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Hvad der sker i Las Vegas bliver ikke altid i Las Vegas. Det var nemlig her, at et nyt musikapparat blev præsenteret i forgårs. Firmaet bag hedder Bang & Olufsen, og nyheden går under navnet BeoSound 35. Den sag skal vi se nærmere på i denne historie.

Her ser du dagens lydanlæg fra B&O...

Her ser du dagens lydanlæg fra B&O…

Det nye apparat er en alt-i-en-løsning, som er pakket ind i et genkendeligt Struer-design, hvor man også har oppet sig rent brugermæssigt – systemet loves nemlig at være udrustet med en intuitiv brugeflade. Er du glad for at streame? Eller har du brug for at tilslutte mobile enheder? Så kan du godt rejse dig og begynde din stående applaus.

Nem at bruge - nem at betjene

Nem at bruge – nem at betjene

Hele molevitten spænder en meter i bredden, og det forholdsvis ikke-støjende design skulle gøre det nemt at placere maskineriet i de fleste hjem – uanset om man har lidt eller intet fra samme producent. Man har i øvrigt designet og udviklet BeoSound 35 således, at den femkantede spillemaskine giver optimal lyd, uanset om den hænger til skue på væggen eller bliver placeret på et bord. Lyden? Den fodeles i en vinkel af 180 grader fra fronten.

Nu med miljø

Nu med miljø

 

Kaster du dig ud i en erhvervelse af det nye anlæg, vil du også erfare, at systemet har en integreret adgang til blandt andet Spotify og TuneIn-radiostationer (som ret beset skulle være streamingbaserede radiostationer), og det hele styres via en touch-sensitiv front. Du kan også betjene spilledåsen med en klassisk BeoRemote One, mens smartphone ejere kan downloade BeoMusic App’en og styre hele cirkusset fra telefonen.

Sagen er i øvrigt femkantet

Sagen er i øvrigt femkantet

Har du allerede lidt andre løsninger i BeoLink regi, så kan BeoSound 35 integreres i en multiroom-løsning – og det nye anlæg spiller i øvrigt fint sammen med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

Væghængt - og med 180 graders spredning af lyden

Væghængt – og med 180 graders spredning af lyden

Hvis du ser på udformningen af anlægget, vil du se, at enheden er størst på midten – det skyldes, at bas-enheden er placeret her. Diskanterne? De sidder i enderne.

Indmad

Indmad

BeoSound 35 kommer officielt på markedet til i midten af april med en prislap, som lyder 16.995 kroner. Jeg runder af med en video. Værsgo.

My Pleasure er netop kommet på Facebook

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk