Home Tech BeoSound 35 – en avanceret spilledåse anno 2016

BeoSound 35 – en avanceret spilledåse anno 2016

written by Nicolai Klingenberg 8. januar 2016
Pin It

Hvad der sker i Las Vegas bliver ikke altid i Las Vegas. Det var nemlig her, at et nyt musikapparat blev præsenteret i forgårs. Firmaet bag hedder Bang & Olufsen, og nyheden går under navnet BeoSound 35. Den sag skal vi se nærmere på i denne historie.

Her ser du dagens lydanlæg fra B&O...

Her ser du dagens lydanlæg fra B&O…

Det nye apparat er en alt-i-en-løsning, som er pakket ind i et genkendeligt Struer-design, hvor man også har oppet sig rent brugermæssigt – systemet loves nemlig at være udrustet med en intuitiv brugeflade. Er du glad for at streame? Eller har du brug for at tilslutte mobile enheder? Så kan du godt rejse dig og begynde din stående applaus.

Nem at bruge - nem at betjene

Nem at bruge – nem at betjene

Hele molevitten spænder en meter i bredden, og det forholdsvis ikke-støjende design skulle gøre det nemt at placere maskineriet i de fleste hjem – uanset om man har lidt eller intet fra samme producent. Man har i øvrigt designet og udviklet BeoSound 35 således, at den femkantede spillemaskine giver optimal lyd, uanset om den hænger til skue på væggen eller bliver placeret på et bord. Lyden? Den fodeles i en vinkel af 180 grader fra fronten.

Nu med miljø

Nu med miljø

 

Kaster du dig ud i en erhvervelse af det nye anlæg, vil du også erfare, at systemet har en integreret adgang til blandt andet Spotify og TuneIn-radiostationer (som ret beset skulle være streamingbaserede radiostationer), og det hele styres via en touch-sensitiv front. Du kan også betjene spilledåsen med en klassisk BeoRemote One, mens smartphone ejere kan downloade BeoMusic App’en og styre hele cirkusset fra telefonen.

Sagen er i øvrigt femkantet

Sagen er i øvrigt femkantet

Har du allerede lidt andre løsninger i BeoLink regi, så kan BeoSound 35 integreres i en multiroom-løsning – og det nye anlæg spiller i øvrigt fint sammen med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

Væghængt - og med 180 graders spredning af lyden

Væghængt – og med 180 graders spredning af lyden

Hvis du ser på udformningen af anlægget, vil du se, at enheden er størst på midten – det skyldes, at bas-enheden er placeret her. Diskanterne? De sidder i enderne.

Indmad

Indmad

BeoSound 35 kommer officielt på markedet til i midten af april med en prislap, som lyder 16.995 kroner. Jeg runder af med en video. Værsgo.

My Pleasure er netop kommet på Facebook

Pin It

You may also like