Home Automobiler Boneshaker 79 – et tohjulet unikum fra Buster+Punch

Boneshaker 79 – et tohjulet unikum fra Buster+Punch

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg har tidligere ævlet en hel del om motorcykler. Særligt de der gade- eller caféræsere, som hørmer mere af mand end af fart, plast, lyn og kulørte heldragter i læder. En motorcykel efter mit hoved ramte forleden dag min indbakke, og den måtte deles. Derfor denne historie.

Har du få noget motorcykel, Klingenberg? Nej. Men jeg gad godt...

Har du få noget motorcykel, Klingenberg? Nej. Men jeg gad godt…

Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg ikke, at det bliver i år, jeg får en motorcykel. Nok heller ikke næste år. Og måske får jeg aldrig en tohjulet. Det kan også være, at det ender med en fiks scooter af en art, men hvis der var frit valg på alle hylder og en garanti for, at jeg ville være sikkert kørende, så er Boneshaker 79 en sag, jeg ville pege på. Med to pegefingre.

Sideskud - den er altså rå den sag her....

Sideskud – den er altså rå den sag her….

Der er tale om en specialbygget motorcykel fra det London-baserede designfirma Buster+Punch. Firmaet gør sig i maskulint design – og motorcykler er bare en af deres nicher. Forvent også lamper, whiskybarer, konceptuelle indretninger, stikkontakter og læderarmbånd. Plus det løse. Folkene fra firmaet gør sig i øvrigt også i samarbejdsaftaler med andre kreative sjæle – blandt andet motorcykelfolk med speciale i ombygninger…

Maskulin og uden for meget hokus-pokus pynt

Maskulin og uden for meget hokus-pokus pynt

Boneshaker Choppers er et MC-relateret ombygningfirma, som er på listen over Buster+Punchs samarbejdspartnere, og Boneshaker 79 kværnen er et af de to parters fælles barn. Udgangspunktet er en Harley Davidson motor på 1200 kubik, som er blevet tilsat lidt racing-elementer fra Japan, mens resten af dyret er håndlavet. Materialefronten tæller alt fra gummi til messing. Selv samme materialer er også at finde i Buster+Punchs lampekollektion, Hooked.

Det er denne sag, der har ligheder til motorcyklen

Det er denne sag, der har ligheder til motorcyklen – i hvert fald på materialefronten

Alle motorcykler kan i øvrigt tilpasses de kommende ejere, og der laves kun ét eksemplar af hver “cykel”. Det er Boneshaker Choppers, der bygger, mens Buster+Punch står for de mange prikker over i’et. Er det noget for dig? Så skal du forvente en leveringstid på omtrent tre til fire måneder. Du kan også kontakte biksen for yderlige information – for eksempel på Busterandpunch.com

 

Spænd hjelmen på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk