Home Medier med mere Den dag jeg blev interviewet om mit virke

Den dag jeg blev interviewet om mit virke

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Omend det primært er mig, der interviewer andre, så sker det også, at andre fatter en interesse for mig. Det var faktisk tilfældet for nylig, da jeg blev stillet en række spørgsmål, som omhandler mit virke. Og lidt om min baggrund.

Jeg blev bedt om at svare på lidt af hvert, så det gjorde jeg...

Jeg blev bedt om at svare på lidt af hvert, så det gjorde jeg…

Jeg er dog hverken den første eller sidste, der har fundet vej til hjemmesiden, så hvis du har mod på at læse mere, skal du være mere end velkommen.

Et par af de andre gode gutter

Et par af de andre gode gutter

Hele molevitten er blevet pakket flot ind under overskriften Gent of the Month. Interviewet? Det finder du hos Carlo A her

My Pleasure er også her

 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk