Home PindemadderBobler En overordentlig fin video fra Hatt et Söner

En overordentlig fin video fra Hatt et Söner

by Nicolai Klingenberg

Du har det måske, som jeg har det: Du er glad for champagne. Måske hælder du til et særligt “hus” – måske hælder du til en særlig stil, men vi er nok fælles omkring glæden ved at hælde de herlige dråber i glasset. I dag skal vi se svært velproduceret video fra champagneproducenten Hatt et Söner…

Det handler om passion

Det handler om passion

De levende billeder gik rent ind hos mig – dels fordi Hatt et Söner bringer passionen i front,  men også fordi de står ved, at vi har med luksus at gøre, men uden det bliver hysterisk eller krukket. Tværtimod. Derudover er huset innovativt – tilhængere af “brandet” kan således få lov til at skabe deres egen champagne med Hatt et Söner, som er baseret på egne smagspræferencer. Men nok om det. Nyd du bare filmen herunder.

Hatt et Söner Champagne / Campaign Video from Photographer Morgan Norman on Vimeo.

Skål i marken

Skål i marken

Jeg har drukket en flot mængde Hatt et Söner de sidste par år – blandt andet de to sidste nytårsaftener og en sommerdag i Sverige. De meddrikkende delte i øvrigt min begejstring, men det er en helt anden historie. Det er i øvrigt Kokkens Vinhus, som har fået dråberne og boblerne til Danmark, og inden længe vil du kunne deltage i en smagning på Frederiksberg. Her vil du kunne smage forskellige årgange og blive introduceret til personal vintage konceptet. Læs mere om det tiltag her

Af med toppen

Af med toppen

My Pleasure kører alle årgange på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk