Home VW Kaffe – og lakridsnyt – med VW BEETLE og Johan Bülow

Kaffe – og lakridsnyt – med VW BEETLE og Johan Bülow

by Nicolai Klingenberg

Er der noget som en god kop kaffe? Det kan du tro – for eksempel et herligt stykke lakrids. Sidstnævnte er Johan Bülow leveringsdygtig i, og jeg tog turen til hans fabrik. Med i vognen havde jeg to kopper kaffe og en nysgerrig tilgang til Johans virke, og hvad der sker for tiden. Johan havde både svar og lakridser på rede hånd…

En mand, lidt sne og en lakridsnyhed. Samt en hel del succes...

En mand, lidt sne og en lakridsnyhed. Samt en hel del succes…

Det er noget tid siden, at jeg bragte et interview med Johan Bülow, og jeg ved, at der er sket ting og sager siden da, men det er nu engang bedre at høre sagerne fra manden selv. Derfor kommer du her med på en informativ tur…

Jeg fik stukket to metaldåser med lakrids i hånden, som skulle have holdt langt længere, end de gjorde – tag du roligt det som et fint tegn.

Den ene af de to gode dåser...

Den ene af de to gode dåser…

Den herlige dåse (med indhold) kan fås her

Har du et alle tiders kaffetip? Det kan være et sted, hvor man selv medbringer kaffen og nyder en fin udsigt, eller måske kender du en halv-hemmelig kaffebar, som fortjener et besøg? Alle tiders. Send mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

 

My Pleasure holder lakridsfest her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.