Home VW Kaffetip med VW BEETLE og Henning Kern

Kaffetip med VW BEETLE og Henning Kern

by Nicolai Klingenberg

Jeg har gennem et stykke tid brygget på “noget”, og dette “noget”, får du et lille indblik i dag. Man kan dog også tale om kaffe, når man taler om at brygge, og det handler faktisk også om kaffe i denne video. Vi skal til Amager med Henning Kern, hvor vi finder en lille kaffebar, som serverer ting og sager til forbipasserende.

Voila! Så er der kaffetip - og en overraskelse i ærmet, som involverer My Pleasure

Voila! Så er der kaffetip – og en overraskelse i ærmet, som involverer My Pleasure

Jeg springer direkte videre til “filmen”, som også giver et indblik i, hvad det er, der er på vej.

Det varer med andre ord ikke længe, før en serie med nydelige armbånd til mænd ser dagens lys. Det er Dyrberg Kern, der står bag, og jeg har været involveret – det har været spændende, og jeg tør godt love, at der vil være et flot udbud af muligheder, som nok skal kunne friste. I bund og grund handler det om at give nyt liv til dit ur og håndled – uanset om du er til et flere armbånd.

Et lille udsnit af en stor nyhed...

Et lille udsnit af en stor nyhed…

Indtil jeg vender retur med endnu en opdatering, kan du passende kigge forbi Bistro Trekanten på Prags Boulevard 67, 2300 Købenavn S.

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

My Pleasure er også her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk