Home Medier med mere Mangler der noget?

Mangler der noget?

written by Nicolai Klingenberg 2. januar 2016
Pin It

Det er lørdag, og jeg skal så småt i gang med at lave ugen, der gik. Men det er blevet et nyt år. Og derfor tænkte jeg, at du måske havde noget, du kunne tænke dig at bidrage med? Eller måske var der noget, jeg kunne hjælpe dig med?

En god idé? Jeg er lydhør - og hjælper også gerne den anden vej...

En god idé? Jeg er lydhør – og hjælper også gerne den anden vej…

Omend det går aldeles glimrende her på siden, så tænker jeg jævnligt over, hvad jeg kunne hitte på at nye tiltag – og der er nok at komme efter. Måske noget mere radio eller podcasts? Endnu mere web-tv? En ny kategori? En gæsteskribent? Måske to? Mine tanker er en ting, men det kunne jo fint tænkes, at du har har noget, du gerne vil give videre fra idéblokken? Brænder du selv for at skrive, men mangler du en platform? Så hører jeg også gerne fra dig.

Så altså – føler du, der mangler noget her på siden? Eller føler du, at du gerne vil bidrage med noget? Så er jeg lydhør. Jeg er også lydhør, hvis du mener, at jeg på en eller anden vis kan hjælpe dig.

Min e-mail er åben på nk@my-pleasure.dk

My Pleasure på Facebook

Pin It

You may also like