Home Kort - men godt Når en far får nok

Når en far får nok

written by Nicolai Klingenberg 29. januar 2016
Pin It

Min far og jeg minder om hinanden på flere områder. Omend der skal en del – eller i hvert fald noget – til før vi bliver lettere irritable, så sker det fra tid til anden. En aften for ganske få dage siden, tikkede to mails ind – med hvert sit fotografi. Jeg kunne genkende situationen, og jeg morede helt gevaldigt. Det tror jeg også, at du vil…

Her er jeg i selskab med min far. Ingen af os er på nogen måde irritable her. Sådan er det som oftest...

Her er jeg i selskab med min far. Ingen af os er på nogen måde irritable her. Sådan er det som oftest…

Hverdagen kan byde på talrige udfordringer. En af de mindre – såsom køkkentjansen – kan nemt udvikle sig til et hverdagsmareridt, hvor de fikse fingre kommer på en så krævende opgave, at varmen forplanter sig til nakken. Se nu bare herunder…

har stadig sikkert tre meter fucking ikke virkende Vita Wrap ! Sidste gang jeg køber lortet! Have a Nice and enjoyable weekend , uden vita Wrap! Assholes !!!!!

Teksten, der fulgte med dette foto lød (let redigeret), som følger: Jeg har tre meter fu**** ikke-virkende Vita Wrap! Sidste gang jeg køber ****!

Gudskelov er både min far og jeg fikse på fingrene. Derfor er der løsninger på alt. Også en drilsk rulle husholdningsfilm.

Vita Wrap-2

“Så kan de lære det!”

Og hvordan ville det se ud i den omvendte verden? Omtrent sådan her.

Det var fredagsindslaget. Kort, men underholdende, hvis du spørger mig.

My Pleasure pakker det hele ud her

Pin It

You may also like