Home Ure Når klokken er Linde Werdelin Oktopus Moon Gold 3DTP Carbon

Når klokken er Linde Werdelin Oktopus Moon Gold 3DTP Carbon

by Nicolai Klingenberg

Så er det blevet tid til en tung dreng. Forvent dansk afsender, schweizisk islæt, 18 karat guld og lidt kulfiber. Linde Werdelin er nemlig aktuelle igen med en limiteret sag, som går under navnet Linde Werdelin Oktopus Moon Gold 3DTP Carbon.

Så for den! Nu er det godt nyt til folk med hang til guld og lækre ure. Limiterede ure endda...

Så for den! Nu er det godt nyt til folk med hang til guld og lækre ure. Limiterede ure endda…

En fotorealistisk månefase, en skeleteret urskive i fem lag, et par titaniumskruer, en gummirem, en power reserve på 42 timer og en blæksprutte på bagsiden. Det er blot nogle af de features, som det nye ur rummer. Læg dertil en research efter dygtige folk, som kan deres håndværk, og en brug af selv samme personligheder, og så har du det nye ur. Vi springer direkte videre til en lille filmstrimmel, som giver et lille indblik i en af de talrige processor. Men først et close-up af det, som filmen handler om…

Firmaet som har "børstet" guldet består af ganske få ansatte, og når guldet satineres, skal det foregå med samme tryk konstant, da satineringen ellers bliver ujævn, og så er det forfra. Carbon-lynetten? Det er en mindst lige så kompliceret historie...

Firmaet som har “børstet” guldet består af ganske få ansatte, og når guldet satineres, skal det foregå med samme tryk konstant, da satineringen ellers bliver ujævn, og så er det forfra. Carbon-lynetten? Det er en mindst lige så kompliceret historie…

Jeg har været med på Linde Werdelins sidelinje som tro følger gennem en hel del år. Og der er sket virkelig meget på de år. Det glæder mig. Helt oprigtigt. Jeg har besøgt holdet på BaselWorld, i Charlottelund og i Købehavn, hvor de for et lille år siden har fået dansk hovedsæde. Der var faktisk også noget med julefrokost, lidt jazz og en anelse mere “San-kære”, men det er en anden historie.

Bagside-sprutten.

Bagside-sprutten, som dog ikke er af guld.

Til gengæld blev det i går – den 12. januar – officielt, at et nyt ur nu var lanceret. Det er det ur, du har set på i denne historie. Du skal i øvrigt også vide, at uret er limiteret til 59 eksemplarer. Skal du lige have en uddybende forklaring? Alle tiders. Den kommer herunder:

Detaljeforklaring

Detaljeforklaring

Det var ordene. Har du allerede besluttet dig for, at du skal have et sådant ur, så kan du faktisk erhverve dig et i Linde Werdelins webshop her

Og afslutningsvis: Den fotorealistisk månefase.

Og afslutningsvis: Den fotorealistisk månefase.

My Pleasure kører fuldmåne året rundt lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk