Home Rejser SAS Remap – en personlig og evig opdateret rejseguide

SAS Remap – en personlig og evig opdateret rejseguide

by Nicolai Klingenberg

I denne historie skal vi se på en ny feature i en app – og en video. Det lyder måske lidt tørt, men det er det faktisk ikke. Det hele handler nemlig om gode tips på rejsen, som stammer fra din venner…

På opdagelse - her i Amerika og med mulighed for at dele oplevelser med andre...

På opdagelse – her i Amerika og med mulighed for at dele oplevelser med andre… Fotoet er fra den film, du får lov at se i dag.

Vi kan nok fint blive enige om, at den tradtionelle guidebog til en given destination kan virke en kende forældet – siden udgivelsen kan der være åbnet en ny restaurant, et område kan have ændret karakter, og den anbefalede kaffebar kan være lukket. Derudover vil jeg mene, at en bog ikke kender dig, som dine venner kender dig – og du kender dine venner bedre, end en guidebog. Vi snupper lige en video, der nok skal få rejsefeberen frem i dig.

For tiden har over 1,8 millioner mennesker downloadet SAS App. Den har i øvrigt vundet flotte priser – blandt prisen for bedste fly-app – og SAS har nu tilføjet en genistreg til app’en. Udover de gængse features såsom booking, magasinlæsning og check-in funktion, finder man nu også Remap. Den funktion giver dig – kort fortalt – mulighed for at dele dine tips til en pågældende by – og modtage tips fra din venner til samme eller andre byer.

Således kan det se ud i Rom

Således kan det se ud i Rom

Du kan nemt dele kortet og dine egne tips via Facebook, sms eller mail, og de folk, du deler kortet (og dermed guiden) med, kan også tilføje deres tips. Dermed vokser guiderne kvikt, og eftersom de mange tips bliver plottet ind på et kort, får du også let ved at finde vej til stederne via rutevejledninger. Selvom du kan modtage og se andres guides, får du den bedste oplevelse, hvis du henter app’en – den er gratis, hedder SAS Scandinavian Airlines og findes til både Apple og Android.

Således ser det ud på telefonen

Således ser det ud på telefonen

Skrivelsen er præsenteret i samarbejde med SAS Remap.

Tip løs på My Pleasures Facebook side

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk