Home Bobler WEB TV – den med den talende Veuve Clicquot Champagne

WEB TV – den med den talende Veuve Clicquot Champagne

written by Nicolai Klingenberg 21. januar 2016
Pin It

Den 14. februar angiver kalenderen, at det er Valentinsdag. Det betyder overarbejde for blomsterbude, ekstra tryk på de hjerteformede chokoladeforme og stor sandsynlighed for udsolgte made in China bamser med sukkersøde postulater. Det kan dog mindst lige så fint betyde champagne – og det er tilfældet i denne historie.

Klar til video - og klar til demmonstration

Klar til video – og klar til demmonstration

Sidste år lancerede Veuve Clicquot en særlig “megafon” og champagnekøler med dertilhørende flaske, hvor man kunne råbe sin kærlighedserklæring til sin kæreste – tunghør eller ej. Året før sidste år gjorde man sig i en romatisk indpakning, og i år er det så blevet teknologisk. Under mottoet Clicq’ Call, kan du indspille en lille hilsen til ham eller hende, du øsnker at begave med en flaske rosé fra Veuve Clicquot. Men hvordan fungerer det nu? Det skal jeg vise dig lige herunder.

Gaveæsken indeholder også et semi-romantisk til- og frakort, og koster i øvrigt 499 kroner. Du kan blandt andet handle sagen hos Mad & Vin i Magasin. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter, så ser pakken ud som herunder. Jeg håber, du får en fantastisk og ikke mindst romantisk og lettere berusende Valentinsdag.

Æske, til- og frakort, indspiller samt champagne

Æske, til- og frakort, indspiller samt champagne

Der er kærlighed ad libitum på My Pleasures Facebookside

 

Pin It

You may also like