Home PindemadderBobler WEB TV – den med den talende Veuve Clicquot Champagne

WEB TV – den med den talende Veuve Clicquot Champagne

by Nicolai Klingenberg

Den 14. februar angiver kalenderen, at det er Valentinsdag. Det betyder overarbejde for blomsterbude, ekstra tryk på de hjerteformede chokoladeforme og stor sandsynlighed for udsolgte made in China bamser med sukkersøde postulater. Det kan dog mindst lige så fint betyde champagne – og det er tilfældet i denne historie.

Klar til video - og klar til demmonstration

Klar til video – og klar til demmonstration

Sidste år lancerede Veuve Clicquot en særlig “megafon” og champagnekøler med dertilhørende flaske, hvor man kunne råbe sin kærlighedserklæring til sin kæreste – tunghør eller ej. Året før sidste år gjorde man sig i en romatisk indpakning, og i år er det så blevet teknologisk. Under mottoet Clicq’ Call, kan du indspille en lille hilsen til ham eller hende, du øsnker at begave med en flaske rosé fra Veuve Clicquot. Men hvordan fungerer det nu? Det skal jeg vise dig lige herunder.

Gaveæsken indeholder også et semi-romantisk til- og frakort, og koster i øvrigt 499 kroner. Du kan blandt andet handle sagen hos Mad & Vin i Magasin. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter, så ser pakken ud som herunder. Jeg håber, du får en fantastisk og ikke mindst romantisk og lettere berusende Valentinsdag.

Æske, til- og frakort, indspiller samt champagne

Æske, til- og frakort, indspiller samt champagne

Der er kærlighed ad libitum på My Pleasures Facebookside

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk