Home Jeppe Bentzen En introduktion til Jeppe Bentzen – en kommende fast skribent

En introduktion til Jeppe Bentzen – en kommende fast skribent

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeppe Bentzen er fast gæsteskribent på My Pleasure. Eller kommende, fast gæsteskribent. Jeppe skal jo lige i gang. Og det kommer han i dag. Jeppe tager temperaturen på bylivet og giver dig et indblik i sit liv som 19-årig ung mand i København. Hvis du synes, du har set Jeppe før, så er du ikke galt på den – Jeppe tippede nemlig til Forloren Espresso for knapt så lang tid siden.

Dagens mand og kommende faste bidragsyder. Jeppe Bentzen.

Dagens mand og kommende faste bidragsyder. Jeppe Bentzen.

Nedenfor kan du læse et uddrag af første klumme, der forklarer, hvorfor du bør gå i teatret oftere:

”Førnævnte sammenligning med en tur i biografen er en ærgerlig fejl at lave, og er i virkeligheden en duel, hvor begge parter taber. Du sammenligner ej heller en intim jazzkoncert på et lille spillested med din DVD med Coldplays seneste liveshow, blot fordi begge dele indebærer opført musik. Der skal være plads til begge dele, og man skal ikke føre en løftet pegefinger og diktere, hvad der er mest rigtigt.”

Og her 10 sætninger, der går mellem linjerne, og som omhandler Jeppe:

Jeg har altid fået at vide, at”¦ jeg udstråler arrogance, men i virkeligheden er jeg meget nede på jorden.

I min fritid”¦ arbejder jeg med Social Media marketing, skriver for kulturmagasinet VinkKBH og forfatter tekster på freelancebasis.

Når jeg ikke skriver ”¦ dyrker jeg byens rum, løber med NBRO Running og forsøger at indhente de mange bøger, jeg bør få læst.

Det er vigtigt for mig, at”¦ følge med i alt, hvad der rør på sig i det politiske landskab.

Min Instagram bærer præg af, at”¦ mine venner er ekstra flotte og at jeg spiser min morgenmad hos GRØD.

Jeg klæder mig efter”¦ hvad jeg føler mig naturligt tilpas i, hvilket heldigvis oftest er en pæn skjorte.

Mit medieforbrug inkluderer for det meste”¦ diverse (mode)blogs (My Pleasure ingen undtagelse), Politiko.dk’s morgenpost samt Den Korte Radioavis på Radio24syv, som jeg frivilligt tildeler en time af mit liv hver eneste dag. Hør det.

Du kan forvente at se mig skrive om”¦ oplevelser, jeg gør mig, samt ting jeg bliver provokeret af. Det kan være sig mode, musik, film og byliv.

Man ser mig aldrig uden”¦ min iPhone og/eller MacBook samt en god kop kaffe, der formentlig er To Go.

Jeg har ikke OCD, men jeg kan ikke klare”¦ når internettet er dårligt, eller min iPhone løber tør for strøm.

Jeppe er på Instagram. Følg ham.

Jeppe er på Instagram. Følg ham.

Jeppe er retur lige om lidt med den første tekst. Den glæder jeg mig til at læse. Det håber jeg også, du gør.

Kig med på Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk