Home Spottet En liste med endnu flere irriterende elementer

En liste med endnu flere irriterende elementer

written by Nicolai Klingenberg 28. februar 2016
Pin It

Det er flot stykke tid siden, at en liste med lette irritationsmomenter har fundet vej til My Pleasure, så det bliver der rådet bod på herunder. Jeg er overbevist om, at du kan genkende en del af sagerne – og jeg er sikker på, at du kan finde på endnu flere. Smid en kommentar i det dertilhørende kommentarfelt.

Det foto er da brugt før. Netop. Det kan også være lidt irriterende...

Det foto er da brugt før. Netop. Det kan også være lidt irriterende…

Og listen med irriterende fænomener lyder som følger:

– At iklæde sig rockstjerne-solbriller, joggingtøj tilsat en halv-tom kop “Starbucks latte” og se vigitig ud ved gaten i lufthavnen. Ro på – du skal ikke give koncert. Du skal til Alanya på All-inclusive ophold.

– Avocado-billeder. Så er den frugt heller ikke smukkere eller mere eksotisk. Til gengæld skulle avancen være i top både her og der, når frugten serveres og anrettes flot.

#AttelierSeptember

#AtelierSeptember

– Kulsorte bilruder – der er ikke meget gangster over en Lupo fra 2002. Og nej, rørhalen hjælper heller ikke.

– Store “bling-bling” navlepiercinger. “Undskyld frøken – der er en bijouteriforretning, der holder lagersalg på din mave”.

– Xl guldprint på bukser og jakker. “Nå denne her sag? Den er fra Bullrot…”.

– Påtagede hemmelighedsfulde mennesker, som forsøger at gøre sig interessante: “Nu kan jeg ikke sige, hvem det er, men du tror, det er løgn… Nej, jeg må hellere lade være med at sige mere”. Glimrende idé.

– Voksne mennesker, som pludselig hitter på at give sig selv øgenavne: “Hvad mener du? Jeg er da ALTID blevet kaldt Lord Jensen.” Nej, du er ej. Prøv med Pinocchio.

– At fejre månedsdag med sin partner og publicere disse øjeblikke , når man har passeret en alder af 16 (et halvt). Hold inde med det pjat.

– At anvende lagener, håndklæder eller stofrester som gardiner. “Velkommen til min drengehybel – fuck gardiner!” Tillykke med de 42 år i øvrigt…

– Folk som er bange for misse noget: “Jeg er ikke på telefonen de næste 23 minutter – min Facebook er nede, så send en mail. Jeg lover at vende tilbage!”

– At publicere fotos af indsmurte børn. Der er da ingen børn, der ser søde ud med et halv kilo bolognese eller karrysovs i skærmen. “Gud, har han gulsot? Nej, dit tosseøre – det er da resterne fra boller i karry!”

– At titulere ens bedre halvdel som prins eller prinsesse. Det er såre simpelt: Får man ikke apanage, skal man ikke kaldes som anført.

My Pleasure hilser dig velkommen her

Pin It

You may also like