Home Pindemadder Jannick Gram indtager Restaurant Rebel

Jannick Gram indtager Restaurant Rebel

by Nicolai Klingenberg

Tag en herlig restaurant, tag en dygtig bartender, skru op for forventningerne og forvent en sublim aften samt en ditto menu. Så har du opskriften på dagens historie. Bartender Jannick Gram og køkkenchef Martin Hylleborg har nemlig indgået partnerskab for en aften. Fusionen finder sted på Restaurant Rebel den 25. februar. Og du kan komme med.

Jannick Gram på job. Fotoet er taget af Emma Matell-Hyllested en anden aften, men du forstår nok pointen...

Jannick Gram på job. Fotoet er taget af Emma Matell-Hyllested en anden aften, men du forstår nok pointen…

Det er set før, jeg har prøvet det et par gange, og det er som, at kombinationen af gourmet-spise og cocktails vinder frem. Sammensætningerne er gået fra at være hokus-pokus eksperimenter til langt mere velfungerende kombinationer – det er i hvert fald, hvad jeg har oplevet. Og jeg tror, at der bliver tale om en fin symbiose, når Gram og Hylleborg slår dørene op til en fin aften. Du får lige en teaser her.

Artwork...

Artwork…

Det handler om at turde gøre det anderledes, og det er under det mantra, at den dynamiske duo slår dørene op for nysgerrige mænd & kvinder, som har hang til det gode (spise- og drikke)liv. Vi snupper lige et kig på menuen…

Snacks
Østers ”¢ peberrod ”¢ tapioka
Vagtelæg ”¢ rensdyrlav ”¢ svampe

CHAMPAGNE COCKTAIL
Jubilæums Akvavit ”¢ citron ”¢ sukker ”¢ absinth ”¢ æggehvide ”¢ Brut Champagne

Snacks

Snacks

1. servering
Jomfruhummer ”¢ blodappelsin ”¢ pomelo ”¢ blæk ”¢ gran

GIN COCKTAIL
Geranium Gin Ӣ Cocchi Americano aperitif Ӣ orange bitters Ӣ citron twist

2. servering
Tatar af okse ”¢ urtemayo ”¢ syltede ribs ”¢ sprød brød ”¢ sennep ”¢ karse

TEQUILA COCKTAIL
Don Julio Blanco Ӣ basilikum Ӣ lime Ӣ sukker Ӣ peberkant

Tatar og cocktail med peberkant...

Tatar og cocktail med peberkant…

3. servering
Lam ”¢ lammesauce ”¢ lardo ”¢ blomkål

WHISKY COCKTAIL
Talisker 10y Ӣ Pimento Ӣ Antica Formula Ӣ grape twist

Dessert
Hvid chokolade ”¢ pære ”¢ timian ”¢ kamille

ROM COCKTAIL
Vanilje-infuseret Diplomatico Blanco ”¢ Bülow Salty Liquorice ”¢ fløde ”¢ revet lime

Dessert

Dessert

Den flotte og særligt komponerede aften koster 1.400 kroner. Det beløb dækker alt. Også kaffe. Og vand. Du skal ydermere vide, at restauranten er lukket denne aften, så gæsterne har hele molevitten for sig selv.
Skal du med? Så send en mail til event@cphcocktailacademy.dk – det er Jannick Gram, der sidder i den anden ende og svarer. Den rare køkkenchef, Martin Hylleborg, fra Rebel er i øvrigt også medejer af restauranten. Han så således ud, da jeg besøgte ham for omtrent tre år siden.

Tre år siden

Manden med maden

My Pleasure skænker & shaker her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk