Home VW KAFFETIP MED VW BEETLE – The Handsome

KAFFETIP MED VW BEETLE – The Handsome

written by Nicolai Klingenberg 15. februar 2016
Pin It

Vi skal på hjul. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg blev kontaktet af en ungersvend, som lå inde med et kaffetip. Han har et nært forhold til den pågældende kaffebar, som han tipper til. Og når man ved hvorfor, så forstår man ham godt. Det var lidt af en teaser hva’? Bliv endnu klogere i den hyggelige video…

Her er en tip-bilen, Lasse og den pågældende café...

Her er en tip-bilen, Lasse og den pågældende café…

Du skal vide, at Lasse ikke kun kan tippe til kaffe – han er også en ørn (eller i hvert fald dygtig) til fodbold og tricks med selv samme bold. Men det skal ikke handle om nu. Tryk på trekanten, kør med, blive klogere og kom i godt humør, for her kommer videoen

Har du et alle tiders kaffetip? Det kan være et sted, hvor man selv medbringer kaffen og nyder en fin udsigt, eller måske kender du en halv-hemmelig kaffebar, som fortjener et besøg? Alle tiders. Send mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk

Lasses kaffebar

Lasses kaffebar

Det var dagens tip – jeg tager hatten af for Lasses iværtsætterånd og ikke mindst for at tippe til The Handsome, som han altså selv ejer. Du kan besøge Lasse og The Handsome på Facebook her

En rigtig herrekaffe... Eller. Ja du ved.

En rigtig herrekaffe… Eller. Ja du ved.

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

 

My Pleasure kører egen kaffe her

Pin It

You may also like