Home VW KAFFETIP MED VW BEETLE – The Handsome

KAFFETIP MED VW BEETLE – The Handsome

by Nicolai Klingenberg

Vi skal på hjul. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg blev kontaktet af en ungersvend, som lå inde med et kaffetip. Han har et nært forhold til den pågældende kaffebar, som han tipper til. Og når man ved hvorfor, så forstår man ham godt. Det var lidt af en teaser hva’? Bliv endnu klogere i den hyggelige video…

Her er en tip-bilen, Lasse og den pågældende café...

Her er en tip-bilen, Lasse og den pågældende café…

Du skal vide, at Lasse ikke kun kan tippe til kaffe – han er også en ørn (eller i hvert fald dygtig) til fodbold og tricks med selv samme bold. Men det skal ikke handle om nu. Tryk på trekanten, kør med, blive klogere og kom i godt humør, for her kommer videoen

Har du et alle tiders kaffetip? Det kan være et sted, hvor man selv medbringer kaffen og nyder en fin udsigt, eller måske kender du en halv-hemmelig kaffebar, som fortjener et besøg? Alle tiders. Send mig en e-mail på nk@my-pleasure.dk

Lasses kaffebar

Lasses kaffebar

Det var dagens tip – jeg tager hatten af for Lasses iværtsætterånd og ikke mindst for at tippe til The Handsome, som han altså selv ejer. Du kan besøge Lasse og The Handsome på Facebook her

En rigtig herrekaffe... Eller. Ja du ved.

En rigtig herrekaffe… Eller. Ja du ved.

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

 

My Pleasure kører egen kaffe her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk