Home Living Tom Dixon giver den en på lampen

Tom Dixon giver den en på lampen

by Nicolai Klingenberg

Nuvel. Overskriften til denne historie er måske en kende kæk, men der er noget om den. Det skal nemlig handle om en kort nyhedsnotits, som involverer en nydelig lyskilde fra designeren Tom Dixon. Sæt stikket i, tænd for lampen og læs med.

Her var vi lyskilden - og den fås endda i flere materialer.

Her var vi lyskilden – og den fås endda i flere materialer.

Det første, der slog mig, da nyheden tikkede ind, var, at Verner Panton engang har skabt noget lignende – og her tænker jeg på Panthella lampen. Den blev designet til både bord og gulv. Så langt, så godt. Dog vil jeg mene, at vi i dette Dixon tilfælde har meget noget mere lunt og elegant at gøre.

Jeg tror nu personligt, jeg hælder mest til den kobberfarvede...

Jeg tror nu personligt, jeg hælder mest til den kobberfarvede…

Tom Dixon har for en stund siden kastet sig over et skinnende tema, som tæller messing, kobber og krom, og så skal du faktisk vide, at designet hedder Bell. Det er ydermere muligt at købe en Bell lampe som gulvlampe eller pendel. Bordlamperne koster 5.250 kroner og forhandles hos Roomstore.

I presseteksten lyder det, at "Bell er lavet af en kuppelform, der unægteligt bringer tankerne hen mod domkirker i storbyernes skyline." Så langt tænkte jeg nu ikke.

I presseteksten lyder det, at “Bell er lavet af en kuppelform, der unægteligt bringer tankerne hen mod domkirker i storbyernes skyline.” Så langt tænkte jeg nu ikke.

My Pleasure giver dig lampefeber her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk