Home PindemadderBobler Vind et ophold på Hotel Frederiksminde

Vind et ophold på Hotel Frederiksminde

by Nicolai Klingenberg

På søndag er det Valentinsdag. Det kan nemt blive en lidt prekær situation. Skal man overhovedet gøre noget? Bliver en buket blomster modtaget med glæde eller skuldertræk? Er chokolade nu også et klogt valg? Og er bamsen med det store hjerte og made-in-China snippen ikke lidt for tåbelig? Jo. Derfor gør vi det lidt bedre – du kan nemlig vinde en overnatning med din udkårne på Frederiksminde med dertilhørende middag.

Idyllen lever på Præstø'sk vis.

Det er her, I skal overnatte. Jeg har i øvrigt været på stedet for år tilbage. Det kan anbefales!

Og hvordan er denne sag så kommet i stand? Det skal jeg sige dig – det er Diageo og deres tiltag World Class (VM for bartendere for nu at sige det kort), der nu hylder kærligheden i form af en konkurrence, hvor vinderen stikker af med et ophold på Hotel Frederiksminde. I skal overnatte i fint dobbeltværelse, efter I har nydt en middag. Og lidt i glassene. Så langt så godt.

Vil du deltage, så er det såre simpelt. Du snupper simpelthen bare et Valetins-relateret fotografi, som du deler på Instagram med disse tre hashtags: #Worldclassvalentines #Worldclass #MyPleasuredk

Du kan deltage til og med søndag den 14. februar (det er faktisk Valentinsdag). Et par stikord, du kan bruge som fotoinspiration? Det kan du tro: Kys, kærlighed, blomster, hånd-i-hånd, crazy love, levende lys og så fremdeles.

Ja, ok. Den var måske lige grov nok...

Ja, ok. Den var måske lige grov nok…

Indtil vinderen bliver fundet, kan du i øvrigt passende kreere en lille World Class cocktail, som den danske World Class vinder fra 2015, Tedo Dako, har skabt. Den viser han dig i videoen herunder – god fornøjelse!

Pomme Royal – således laves den

– Put alle ingredienserne i en shaker
– Tilsæt is og ryst godt
– Tilsæt kulsyre (eventuelt med en Sodastream)
– Si sagerne ned i et afkølet champagneglas
– Pynt med en vifte af æble

Den danske vinder Ted Dako

Den dag Ted Dako blev den danske vinder af World Class.

My Pleasure øser ud af kærligheden på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk