Home PindemadderBobler Drinkz – en ny app til gode cocktails og barer world wide

Drinkz – en ny app til gode cocktails og barer world wide

by Nicolai Klingenberg

Kan du huske, da apps var det helt nye og for eksempel gjorde, at telefonen pludselig lignede en øl? Når man tippede telefon, så det ud som om, at glasset blev tømt. Det var herresmart. I dag er det dog blevet endnu smartere. Tag vel imod Drinkz app’en – og vind sjusser for 2.000 kroner på en lækker bar…

Sådanne sager kan stå parat, når du ankommer til en bar. Og det er kun lidt af, hvad Drinkz app'en kan...

Sådanne sager kan stå parat, når du ankommer til en bar. Og det er kun lidt af, hvad Drinkz app’en kan…

Jeg er tosset med gode initiativer – og det vil jeg gerne slå fast, at DrinkZ er. Jeg kan nemt være skeptisk omkring “noget”, og jeg skal gerne prøve en given sag for at forstå den til fulde. Det gjorde jeg i dette tilfælde – og det var nemt. Da der er tale om en kommerciel historie, skal app’en selvsagt prøves – i hvert fald for mit tilfælde. Du finder app’en, der hedder DrinkZ i den tilknyttede app-afdeling på mobilen. Du kan også finde et direkte link her

DrinkZ blev lanceret på Salotto 42 for ganske få dage siden

DrinkZ blev lanceret på Salotto 42 for ganske få dage siden

Skulle du i øvrigt mene, at navne med z i stedet for s er lidt poppede, så vil udbudet af tilknyttede barer i den grad kompensere for det “kække” navn. Og det handler ikke kun om sjusser og barer i København, for udlandet er på vej med, hvor byer som Milano, Los Angeles, Sidney og Sankt Petersborg vil være at finde på (cocktail)kortet. Og ved du hvad? Dermed får du faktisk en indbygget guide til cocktailbarer, når du er på farten. Det er sgu smart.

Pick a city - en indbygget light rejseguide

Pick a city – en indbygget light rejseguide

Mere bonus? Det kan du tro! DrinkZ giver dig nemlig mulighed for at pre-booke cocktails, sjusser og andet godt til ganen på en del af de barer, du finder i listen. Dermed er der betalt på forhånd, når du kommer via dit tilknyttede kreditkort, og du kan ydermere “gi’ en drink” til en ven eller veninde. Uha, det er smart.

"Arj, så sender han en vodka danskvand. Det er en ommer..."

“Arj, så sender han en vodka danskvand. Det er en ommer…”

Indhold, pris - og mulighed for pre-booking

Indhold, pris – og mulighed for pre-booking

Og nu til konkurrencen
1. Download DrinkZ app’en her eller via din telefons appbutik

2. Gå på opdagelse i systemet, og find ud af, hvilken bar, der laver drinken “Walking Dead”

3. Send svaret til competition@hellodrinkz.com – senest den 24. april. Der trækkes lod om tre gavekort til cocktails på henholdsvis 2.000 kroner, 1.000 kroner og 500 kroner. Held og lykke i øvrigt!

Historien er præsenteret i samarbejde med DrinkZ

My Pleasure kører på øjemål her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk