Home Living Et sted jeg godt kunne tænke mig at bo

Et sted jeg godt kunne tænke mig at bo

by Nicolai Klingenberg
Pin It

På mere eller mindre daglig basis rammer jeg et eller andet på nettet, som sætter tankerne eller sågar drømmene i gang. Det kan været et ur, en rejsedestination, en bil – eller en bolig. Denne historie handler om sidstnævnte. Matriklen ligger absolut idyllisk, huset er overskueligt – og så er det til salg…

Det er denne lille sag, vi skal se nærmere på i dag...

Det er denne lille sag, vi skal se nærmere på i dag…

For det ikke skal være løgn, så er denne sag en del af et nyt tiltag – eftersom jeg er selvstændig, støver jeg fra tid til anden nye kunder op, og for nylig blev home i Charlottenlund føjet til kundelisten. Jeg skal hjælpe de rare og dygtige mæglere med et og andet, og i den anledning tænkte jeg, at det ville være interessant at se på en af butikkens aktuelle sager.

Du får lige et fotografi mere udefra

Du får lige et fotografi mere udefra

Vi skal et smut til Taarbæk – en by, der lever ligger en anelse nord for (eller i nærlige forbindelse med) Klampenborg. Selve Taarbæk bydelen fylder ikke meget mere end 1,2 kilometer, men her er både feel-good, skole, indkøb, spisemuligheder og havn. Og netop havnen spiller en væsentlig rolle for den bolig, jeg er faldet over.

Ren idyl, hvis du spørger mig...

Ren idyl, hvis du spørger mig. Boede jeg her, ville jeg lægge billet ind på en lille båd og fange min egen aftensmad fra tid til anden.

Boligen ligger med udsigt til havnen, og smutter du op på første etage, kan du passende medbringe en kop morgenkaffe (solen står jo op i øst) og traske ud på altanen og følge med i dagens begyndelse og livet på havnen.

Vue fra første sal

Vue fra første sal

Og med plads til morgenkaffe

Og med plads til morgenkaffe

Du kan forvente 109 kvadratmeter, som er splittet op på to etager. Det er muligt, at der ikke er plads til den helt store familie, men der er heller ikke tale om en (super)egoistbolig med plads til én (plus kat).

Stueplan

Udnit af stueplan

Første sal

Første sal

Forvent ydermere et tophyggeligt flisebelagt udeareal, hvor du kan smide lidt – eller alt godt fra havet – på grillen. Tilsæt i øvrigt gerne gode venners selskab, parasol, trådløs højtaler til musik og en spand med is til lidt læskende drikke samt et par levende lys i lanterner, når mørket så småt melder sin ankomst.

Gårdhave - tilsæt det gode gæster den ene aften og din bedre halvdel den anden aften

Gårdhave – tilsæt det gode gæster den ene aften og din bedre halvdel den anden aften

Ejendommen er bygget i 1860 og har netop fået skruet prisen en smule ned, og du kan se mere til boligen på Nordre Molevej her

Jeg synes, du skal følge home Charlottenlund Klampenborg her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk