Home PindemadderBobler Nespresso Prodigio – nu kan din telefon lave kaffe

Nespresso Prodigio – nu kan din telefon lave kaffe

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I takt med at mobiltelefonerne har udviklet sig, har der altid været plads til en munter kommentar i ny og næ, når en imponeret telefonejer har fremvist seneste “mobil” til en skeptiker. Den vel nok oftest brugte kække kommentar har lydt: Kan den også lave kaffe?. Og det kan din telefon altså nu…

Hent app'en - så er du der næsten...

Hent app’en – så er du der næsten…

Erhverver du dig en Nespresso Prodigio, så er resten såre simpelt, for hos Nespresso har man udviklet en app til smartphone brugere, som gør det muligt – og enkelt – at brygge en kop kaffe. App’en styrer den nye Nespresso Prodigio via en Bluetooth-forbindelse, som vel nok er det mest enkle trådløse styresystem.

Det er maskinen her, der arbejder flot sammen med din smartphone, men du kan selvsagt også betjene den manuelt

Det er maskinen her, der arbejder flot sammen med din smartphone, men du kan selvsagt også betjene den manuelt

Der er dog mere at komme efter, for app’en kan ydermere prikke til dig, når det for eksempel er tid til at bestille nye kapsler, eller når der skal afkalkes eller hældes vand på maskineriet. Du kan også slukke maksinen fra telefonen, modtage servicemeddelelser og naturligvis brygge samtlige 23 varianter ved blot at swipe på telefonen et par gange.

Og vupti - så er der kaffe!

Og vupti – så er der kaffe!

 

Du kan forvente et klassisk og genkendeligt Nespresso design, og du kan vælge mellem to farver – apparaturet kan selvsagt brygge alle tre kopstørrelser, og du kan tilkøbe en mælke-enhed, hvis du er til den slags. Maskinen er netop kommet på markedet og koster 1.599 danske kroner – eller 1.999 kroner, hvis du skal have mælke-enheden med. Historien er præsenteret i samarbejde med Nespresso.

My Pleasure går amokka her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk