Home Medier med mere Om at ville hedde John og gå med guldkæde

Om at ville hedde John og gå med guldkæde

written by Nicolai Klingenberg 9. marts 2016
Pin It

Jeg er blevet spurgt ind til ting og sager hos magasinet Connery.dk og disse spørgsmål affødte nogle “afsløringer” om mit virke, mit sidste indkøb, fremtiden, ure og hotdogs. Plus det løse. Det handler dog også om et ganske stort ønske, som var på sit højeste i min barndom…

Så er der ananas i egen juice!

Så er der ananas i egen juice!

Jeg finder selv nedenstående passage overordentlig morsom – jeg ved dog ikke helt, hvad det var, der lå til grund for mit daværende ønske, men jeg gætter på, at jeg har fornemmet, at folk med mange nøgler var vigtige, og så mindes jeg, at jeg fandt guldklæder overordentlig klædelige.

Nogle vil måske mene, at der er en lighed med munden på foto 1 og foto 2

Nogle vil måske mene, at der er en lighed med munden på foto 1 og foto 2. KH John

Du kan læse hele molevitten hos Connery her

My Pleasure kører guld- og sølvkæde her

Pin It

You may also like