Home Hello sailor Silver Fast – for 600 millioner kroner vandfartøj

Silver Fast – for 600 millioner kroner vandfartøj

by Nicolai Klingenberg

Skulle kontoen bugne og sejlerlysten kilde lidt? Alle tiders. Jeg har det på samme måde. Omtrent. I dag skal vi se på et sejlende luksusobjekt, som ikke bare er enormt, men også ganske kvikt. Navnet på yachten er Silver Fast, og skuden stammer fra Silveryachts.

Så skal de vandrette fotos for alvor tages i brug... Her har du dagens yacht: Silver Fast

Så skal de vandrette fotos for alvor tages i brug… Her har du dagens yacht: Silver Fast

Vi begynder med lidt faktuelle cifre – den kommende ejer af yachten kan nemlig se frem til at boltre sig på 77 meter eller 252 fod, og det gør “hende” til klodens største og hurtigste motoryacht af aluminium. Topfarten lyder nemlig på 27 knob, og du cruiser nemt med 20 til 22 knob. Derudover er yachten ikke særlig dybdegående (2,6 meter), hvilket gør, at Silver Fast kommer ind på lavere områder end sine søstre.

L

L

Smid en fiskeline over rælingen, og kryds fingre...

Smid en fiskeline over rælingen, og kryds fingre…

Og hvad har vi så med at gøre indendøre? Først og fremmest en stor owner suite med eget stort, privat dæk, men også tre dobbelte gæstekahytter med VIP signatur, en mere almindelige gæstekahyt til to samt tre mindre kahytter, som hver rummer to personer.

Rummelig ejerafdeling

Rummelig ejerafdeling

Dusch

Dusch

Øverste soldæk er blevet udrustet med et udendørs biografanlæg, glasjacuzzi til otte (husk lige en klor-tablet), men man kan også se frem til et ophold ombord i velværens tegn, da man finder spa-område med sauna, dampbad, “gym”, massage-rum og beauty salon. Ganske imponerende, hvis du spørger mig.

Spa-sektion...

Spa-sektion…

Underholdningsafdeling

Underholdningsafdeling

Bagbarti

Bagbarti

Bagtil finder vi en “vinterhave” – således har værftet og designeren i hvert fald valgt at kalde det glasindækkede parti, som kan skydes til side og huse et middagsselskab på op til 20 M/K.

Vinterhave...

Vinterhave…

Og ved aftenstund

Og ved aftenstund

Skal du på kvikkere smutture, finder man også en tenderbåd på 7,6 meter, som skulle kunne føre gæsterne frem og tilbage ganske problemfrit og i alle typer vejr. Bliver det for folkeligt at ankomme med tenderbåd, vil folk med roterende propeller glæde sig over, at de kan lande både yachtens helikopterplatform…

"Du lander bare på snuden..." Selv samme platform har i øvrigt huset en Mercedes, da yachten blev brugt i en reklamefilm

“Du lander bare på snuden…” Selv samme platform har i øvrigt huset en Mercedes, da yachten blev brugt i en reklamefilm

"Det bløde hjørne..."

“Det bløde hjørne…”

Vi snupper også lige en video…

Silver Fast and 2016 Mercedes Benz S Class Cabriolet from Christoph Griep on Vimeo.

Silver Fast har plads til 18 besætningsmedlemmer, som har til huse andetsteds på yachten. Du skal også vide, at Silver Fast er bygget i Australien i 2015, at vægten er 952 ton, og at skuden kan blive din for lidt over 88 millioner amerikanske dollars.

dsf

Absolut tålelig udsigt…

My Pleasure blæser i matrosfløjten her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk