Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 254

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 254

by Nicolai Klingenberg

Blev det lige april? Ja, det gjorde. Vi har også fået sommertiden i spil, Påsken er strøget forbi os, og den gode hverdag er en realitet igen. Vi skal derfor se på et par fotografier med relation til de sidste syv døgn. Vi begynder med to gode gutter. Min søn og min far.

Vi besøgte farmor og farfar

Vi besøgte farmor og farfar

Findes der en højtid, så findes der pynt. Beviset ser du herunder. Fjerkræ og vagtelæg.

All in på Påske-dekorationer...

All in på Påske-dekorationer…

Der blev pyntet op i spisestuen – dog uden ovenstående fjerkræ.

Og dug..

Og dug..

Da jeg var barn, tog mine forældre og jeg af og til på køretur. Til tider ramte vi Bakken – uden for sæsonen. Velvidende om, at stedet var lukket, proklamerede min far, at han ville give en bøfsandwich derude. Da vi ramte den lukkede forlystelsespark, var det jo bare pokkers, at der var lukket, og at jeg måtte se langt efter en bøfsandwich. I løbet af ugen, var mine forældre på Bakken – uden mig. Til gengæld var serveringsstedet åbent. Godt for min forældre…

Der var den. Noget sløret. Og uden min tilstedeværelse

Der var den. Noget sløret. Og uden min tilstedeværelse

“Er I ved at være klar til sæsonen?” “Klart!”

Youngsters på stribe

Youngsters på stribe

Vi tog turen til 2. sal – og pludselig var “vi” blevet til tre.

Elevatorskud med nyslået trio

Elevatorskud med nyslået trio

Vanen tro blev der skænket og grillet til den helt store guldmedalje.

Vi besøgte mormor og morfar

Vi besøgte mormor og morfar

Er der noget som at blive snust lidt i øret? Ja, egentlig, men det behøver jeg ikke at komme ind på her.

"Kommer du tit her..?"

“Kommer du tit her..?”

Jeg fandt gudhjælpemig en ny kop. Det blev fejret på vanlig vis.

Mandags-karm

Mandags-karm

Jeg kom tilfældigt forbi, da Johs var ved at fortælle Anders om et stort tiltag. Johs er nemlig i gang med at klargøre sig til et mesterskab, som han satser på at vinde. Opskrifter og fotos blev fremvist på skærmen, og Johs havde ydermere rullet sin kostbare samling af blå isasietter frem fra gemmerne.

Et uofficielt Danmarksmesterskab er lige om hjørnet forlyder det

Et uofficielt Danmarksmesterskab i anretning af isdesserter er lige om hjørnet forlyder det

Jeg kiggede ind, men ingen var hjemme.

Tomme skuffer

Tomme skuffer

Hvis du husker Gramsespektrum, vil du forstå fotografiet herunder.

Er det....? Mam?

Er det….? Mam?

Her er en mand med et ur. Manden er glad. Jeg forstår ham.

Jeg rendte på Uffe. Han var glad. Det handlede om 18 karat

Jeg rendte på Uffe. Han var glad. Det handlede om 18 karat

“Hvor i al verden var det nu, jeg lagde min halve banan…?”

Dér var den jo!

Dér var den jo!

Altanen var tør, solen var fremme, og kaffen var lun. Det er godt.

Første rigtige altan-mokka

Første rigtige altan-mokka

Solen ramte sofaen. Så er det for alvor blevet forår på den anden side (af Øresund).

Der kom elektronisk post fra Sverige

Der kom elektronisk post fra Sverige

Fritze, Stephen, Michael og Georgina havde hørt, at det blev en dreng. Vi takker!

Og post fra Kerteminde/London!

Og post fra Kerteminde/London!

All right – her kommer endnu et foto af min søn. Jeg kan ikke lade være.

Min søns fod

Min søns fod

Jeg ciklede ud efter forsyninger.

Det blev aften på Rådhuspladsen

Det blev aften på Rådhuspladsen

Jeg blev tikaldt som fredsmægler

Joe & Jeppe

Joe & Jeppe – i begyndelsen ville ingen give sig, men så redte jeg trådene ud. 

Den 31. marts kom der endnu et familiemedlem til verden.

Fætter Anders blev far, Stine blev mor og Emmy blev datter

Fætter Anders blev far, Stine blev mor, og Emmy blev datter

Jeg lagde vejen forbi Robert. Flere gange endda. Hvorfor kan du snart se mere til.

På besøg hos Robert

På besøg hos Robert

Når der i forvejen kan være mangel på parkeringspladser, er det rigtig smart at inddrage en del af disse og give dem til folk, der kører el-bil. Særligt når man kan se, hvor stor en succes og god idé, den beslutning har været…

"Med den store mængde el-biler i gadebilledet, ser vi os nødsaget til at inddrage syv parkeringspladser..."

“Med den store mængde el-biler i gadebilledet, ser vi os nødsaget til at inddrage syv parkeringspladser…”

Tænk, hvis man kunne være ude efter klokken 19, og det ikke var mørkt. Hov. Det kan man jo!

Vi rullede

Vi rullede

Livet fortsætter på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk