Home VW Kaffetip med VW Beetle og Robert Esterajher fra M.O.D

Kaffetip med VW Beetle og Robert Esterajher fra M.O.D

by Nicolai Klingenberg

Er der noget som et jakkesæt, der sidder nydeligt? Det skulle da lige være et tip til en kop kaffe. Men hvad så, hvis man forener både kaffe og jakkesæt? Jamen, så får man dagens historie og video, hvor vi skal møde Robert Esterajher fra M.O.D. Det bliver drønflot.

Er det ikke...? Jo. Det er Robert, der står foran sin butik!

Er det ikke…? Jo. Det er Robert, der står foran sin butik!

Så skal vi på hjul – jeg håber, du vil finde på lyd og billede en anelse forbedret… I øvrigt kan jeg afsløre, at jeg har et M.O.D jakkesæt, som jeg købte for en hel del år siden. Det kan du ret beset være helt og aldeles ligeglad med, men du skal vide, at det har holdt glimrende og været flittigt brugt.

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

Er du spændt på at se Roberts sortiment? Det forstår jeg faktisk godt. Linket har du herunder:

Tak for denne gang

Tak for denne gang

Du kan besøge M.O.D her

Jeg er på Youtube her, og du må rigtig gerne følge med

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk