Home Automobiler Den dag Ares pillede ved en Rolls-Royce Wraith

Den dag Ares pillede ved en Rolls-Royce Wraith

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Det bliver vel ikke mere dekadent eller luksuriøst end Rolls-Royce, når man tænker på automobiler. Det skulle da lige være, hvis man valgte at peppe en sådan bil op, og det er netop, hvad modificeringshuset Ares Design har gjort. De fik nemlig fingrene i en Rolls-Royce Wraith og gav bilen lidt ekstra. Resultatet ser du her.

Typisk. Så har de sat døren forkert på. Eller...

Typisk. Så har de sat døren forkert på. Eller…

Du skal være klar over, at Ares så absolut anerkender, at Roll-Royce fint formår at skabe elegante og eksklusive køretøjer, men alligevel kunne Ares ikke dy sig. Ares har nemlig – med egne ord – løftet den mest kraftfulde model til nye højder. Men hvordan?

Sådan.

Sådan.

Jo altså – man har for eksempel valgt at give det overordnede design-udtryk en opfrisker i form af et et mere sporty ydre. Et komplet body kit er blevet monteret på den herlige bil, og “kittet” er skabt af kulfiber, som er mere eller mindre fjerlet sammenlignet med det tidligere anvendte materiale. Kittet ses på kofangere, sideskørter og frontgrill, men køleren har også fået et par ventilationskanaler, som giver et mere brunstigt udtryk. Ja, undskyld mit franske.

Nu med kit.

Nu med kit.

Man har også mokket nye sko på bilen, og der kan vælges mellem en fælgstørrelse på 22 eller 23 tommer, og her er (også) der tale om Ares egen produktion. Udstødningsgasserne forlader bilen via et nyt udstødningssystem, som er lavet af titanium, og motormæssigt har en kyndig maskinteknikker gjort det muligt at vælge en Ares-edition med enten 700 eller 800 hestekræfter. Pruha.

Nyt interiør

Nyt interiør

Du kan køre 300 kilometer i timen i en Ares Rolls-Royce Wraith. Du når de første 100 på 4,2 sekunder, og du sidder i øvrigt komplet modificeret kabine, hvor hele interiøret har fået endnu et løft op (jeg ville nu mene, at jeg fint kunne tage mig til takke med en standardudrustning fra Rolls-Royce).

Nyt rat

Nyt rat

Og masser af læder

Og masser af læder

Forvent et par ture om blokken, når du skal parkere din Wraith. Længden lyder på 5 meter og 26 centimer, en højde på 150 centimer og en bredde på lige knapt 195 centimeter. Er du kvik på bestillingstasterne, vil jeg så godt som love, at du kvit og frit kan få en streamer med i prisen, som enten lyder “Dyt, hvis du fik noget i går” eller “Grin bare – min Porsche er på værksted”.

Afsted med dig.

Afsted med dig.

My Pleasure modificerer dig her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk