Home Kluns, grej og grooming Du har guld i gemmerne

Du har guld i gemmerne

written by Nicolai Klingenberg 13. maj 2016
Pin It

Er du en samler? Altså ikke sådan en, der samler på noget specifikt, men sådan en, der samler til loft eller kælderrum? Så er det med at få ryddet – og solgt – ud. Du ved – mange bække små. Et par hundrede kroner her og der løber op – og pludselig kan du være i stand til at købe en lille drøm. Men hvad nu hvis man ikke sælger ud…?

Her er en mand. Han er lidt trist. Hvorfor? Det kan du se i dagens video...

Her er en mand. Han er lidt trist. Hvorfor? Det kan du se i dagens video…

Får du ikke solgt ud, får du ingen penge. Så nemt er det. Med rette kan man sige, at drømmen braster. Eller bliver kvast. Det har DBA valgt at illustrere ved hjælp af en lille film. Jeg skal advare guitaraficionados om stærke billeder…

DBA satte sig i øvrigt for at undersøge, hvad danskerne ligger inde med. Undersøgelsen foretog YouGov, og det viste sig, at vi hver har 291 ting liggende, som udgør en værdi af 7.672 kroner. Multiplicerer du det beløb med et samlede antal husstande i Danmark, så rammer vi 20,4 milliarder kroner, som svarer til en heftig mængde guitarer.

En overskuelig opgørelse

En overskuelig opgørelse

Men hvorfor denne skrivelse og video? Fordi DBAguide har spurgt, om jeg ikke vil bidrage lidt fra tid til anden med ord og tanker. Det ville jeg gerne, og disse skal jeg fluks vende tilbage til. Samarbejdet er præsenteret i samarbejde med guide.DBA.dk

Ak ja. Således gik det...

Ak ja. Således gik det…

My Pleasure er på loft og i kælder her

 

Pin It

You may also like