Home VW Kaffetip med VW Beetle og Jannick Gram

Kaffetip med VW Beetle og Jannick Gram

by Nicolai Klingenberg

Så skal vi på hjul med en driftig mand. Han hedder Jannick Gram. Han kan sine cocktails. Og faktisk mere til. Jannick har nemlig fået sit eget sted. Han laver dog stadig cocktails. Men det handler også om smørrebrød. Og kaffe.

Så ruller vi - lige om lidt. I en video...

Så ruller vi – lige om lidt. I en video…

Nok snak og stillestående billeder. Her kommer videoen nemlig.

 

Jannick har i øvrigt en invitation i ærmet til dig – sæt kryds i kalenderen den 3. juni – og følg Smallegade Smørrebrødsbar for yderligere info på Facebook her. Er du mere til hans virke udi cocktails, kan du trykke her

Jannick gram foran sin nyerhvervelse

Jannick gram foran sin nyerhvervelse

Historien er præsenteret i samarbejde med VW Beetle, som du kan læse mere om her

My Pleasure er på Youtube her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk