Home Kort - men godt Ned i gear

Ned i gear

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Ved du hvad? Jeg skal gøre det kort. Det har nemlig været helligdag i dag. Måske holder du også fri i morgen. Det vil jeg mene, du fortjener. Du har sikkert også bemærket, at solen er tittet flot frem, og at vejrguderne har været gavmilde med varmegraderne. Nyd det. Det vil jeg gøre. Jeg er taget på en lille smuttur, men den er kort. Og du skal ikke snydes for et øjebliksmoment. Det kommer her.

Det er her, det sker. Og med "det" mener jeg ganske lidt. Det er fantastisk. Og rart.

Det er her, det sker. Og med “det” mener jeg ganske lidt. Det er fantastisk. Og rart.

Vi ses lige om lidt. Eventuelt her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk