Home Årsagsrelateret ekvipering Tag en tur i karusellen – og vind en skjorte…

Tag en tur i karusellen – og vind en skjorte…

by Nicolai Klingenberg

I 1928 besluttede en mand sig for at lave skjorter under det navn, vi stadig og den dag i dag kender som Eton. Den beslutning blev taget i Sverige, manden var svensk, og sidenhen er resten et herligt – og klædeligt – eventyr. Senest har firmaet rumsteret med mekanik – de byggede en stil-karrusel, udstillede den, fik succes – og har nu gjort den online…

Sikke et apparat, hva'?

Sikke et apparat, hva’?

Hvad betyder det? Jo, ganske kort fortalt (og med let information fra en pressemeddelese), så skal du klikke forbi stylecarousel.etonshirts.com, hvor du først og fremmest får indblik i et særligt udvalg af “nye” skjorter – der er alt fra modige blomsterprint til mere rå denim, men også businessskjorter til chefer og bløde mellemledere.

Her har vi ramt noget af det mere florale...

Her har vi ramt noget af det mere florale…

Oprindeligt var idéen kun tiltænkt “det virkelig liv”, hvorfor man fik bygget den først omtalte rigtige karrusel. Den fik en plads i det svenske indkøbscenter Nordiska Kompaniet, som er bedre kendt under de flotte bogstaver NK. Her blev maskineriet en succes, men da maskinen ikke kunne være i hele verden på samme tid, fik man skabt en virtuel kopi. Inden vi når til den, får du en fin film om tilblivelsen af skjorte-karrusellen.

Selvom du nok ikke får den fysiske maskine at se, kan jeg oplyse, at den er skabt af blandt andet asketræ og poleret messing. Læg dertil en fin sjat elektronik og programmering. Men var der ikke noget med, at man kunne vinde en skjorte? Det kan du tro. Klik forbi stylecarousel.etonshirts.com – her kan du få en tur i karrusellen (hø-hø), hvor du bliver eksponeret for de nye kreationer, men samtidig også får mulighed for at vinde en af disse. Det minder lidt om en enarmet tyveknægt, men det er gratis, og så vil jeg ikke afsløre mere… Kampagne er online til den 15. maj.

Take a spin...

Take a spin…

My Pleasure byder på franske manchetter her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk