Home Kluns, grej og grooming URBANOUTDOORS del 2 – den med mosen

URBANOUTDOORS del 2 – den med mosen

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Sidst jeg var ude af lufte fiskestangen foregik det i det indre København. Der var ingen gevinst for enden af fiskelinen, men der var gevinst på øverste etage i form af ro. Det samme gør sig gældende i denne historie. Dog er vejret bedre, destinationen en anden og fangsten til at få øje på. Hvis du kigger godt efter…

En glad mand i en mose

En glad mand i en mose

Jeg holder af at fiske, og den aktivitet passer glimrende sammen med Victorinox og deres #UrbanOutdoors kampagne. De har nemlig lanceret en kollektion af klæder, tasker og gear, som udmærker sig til denne herlig fritidssyssel. Uanset om man går til fiskeriet på amatør og hyggeplan eller mere professionelt. Jeg tilstår gerne, at jeg er den glade, hyggeamatør.

Tidsmaskineriet

Tidsmaskineriet

Der er dog altid spænding forbundet med en fisketur. Er det i dag, jeg vil blive overrasket over en fisk på en håndfuld kilo? Eller bliver der tale om flere små? Eller slet ingen? Sidstnævnte er det værste udfald. På trods af, at jeg sætter alt ud igen, så er tale om en lille nederlag, når der ikke har været ryk og bid i stangen…

Rygsækken

Rygsækken

Den sindsmæssige gevinst er dog til stede uanset hvad – og nærmest uanset vejret. Jeg har trukket store torsk i land i december og sejlet tomhændet til havns i juli, men hver

Destinationen

Destinationen

UrbanOutdoors trio

UrbanOutdoors trio

Historien er sponseret af Victorinox – du kan læse mere om #UrbanOutdoors her

Og med ryggen til

Og med ryggen til

Men var der ikke noget med en lille fangst? Jo. Den kommer her. Og den lever stadig.

Årets første. Og mindste.

Årets første. Og mindste.

My Pleasure er på Instagram her
My Pleasure er på Facebook her
My Pleasure er på Youtube.com

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.