Home Web-TV WEB TV: Den med interviewet hos Kirkegaard’s Corner

WEB TV: Den med interviewet hos Kirkegaard’s Corner

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg blev prikket på den virtuelle skulder af Steffen Kirkegaard. Han gør blandt andet som virtuelt talerør for iværksættere og slår et generelt slag for innovation og vækst. I den forbindelse mente Steffen, at jeg passede fint ind til hans program om selvstændige. Steffen kiggede med andre ord forbi og fik spurgt ind til mit virke som selvstændig og vejen hertil…

Denne gang er det mig, der skal svare på et og andet...

Denne gang er det mig, der skal svare på et og andet…

All right – skal vi ikke bare få afviklet interviewet? Det kan du tro. Tryk på play, læn dig tilbage – og bliv måske inspireret eller motiveret til at kaste dig ud som selvstændig erhvervsdrivende.

Du skal i øvrigt vide, at Steffen har etableret en side for Kirkegaard’s Corner på Facebook, som du finder her – måske har du en god historie, som Steffen skal høre? I så fald kan du skrive til ham via selv samme side.

My Pleasure er på Facebook her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk