Home Web-TV WEB TV: Den med interviewet hos Kirkegaard’s Corner

WEB TV: Den med interviewet hos Kirkegaard’s Corner

written by Nicolai Klingenberg 20. maj 2016
Pin It

Jeg blev prikket på den virtuelle skulder af Steffen Kirkegaard. Han gør blandt andet som virtuelt talerør for iværksættere og slår et generelt slag for innovation og vækst. I den forbindelse mente Steffen, at jeg passede fint ind til hans program om selvstændige. Steffen kiggede med andre ord forbi og fik spurgt ind til mit virke som selvstændig og vejen hertil…

Denne gang er det mig, der skal svare på et og andet...

Denne gang er det mig, der skal svare på et og andet…

All right – skal vi ikke bare få afviklet interviewet? Det kan du tro. Tryk på play, læn dig tilbage – og bliv måske inspireret eller motiveret til at kaste dig ud som selvstændig erhvervsdrivende.

Du skal i øvrigt vide, at Steffen har etableret en side for Kirkegaard’s Corner på Facebook, som du finder her – måske har du en god historie, som Steffen skal høre? I så fald kan du skrive til ham via selv samme side.

My Pleasure er på Facebook her

Pin It

You may also like