Home PindemadderBobler WEB-TV: Den med yachten, Address og Cloudy Bay

WEB-TV: Den med yachten, Address og Cloudy Bay

by Nicolai Klingenberg

Måske bemærkede du, at jeg sprang ombord på en yacht i sidste uge. Det skete i forbindelse med, at vinhuset Cloudy Bay har allieret sig med Restaurant Address i Hellerup. Restauranten ligger lige ud til Tuborg Havn, har flot udsigt over Øresund, og hen over sommeren danner de to “huse” par. Det skulle fejres. Og det blev det.

Vivino? Nej, det var sådan set bare et øjeblik, der blev foreviget...  Foto: Helena Lundquist

Vivino? Nej, det var sådan set bare et øjeblik, der blev foreviget… Foto: Helena Lundquist

Der var sørget for et vejr, der matchede vinens navn. Vi mødtes i Købehavn, hvorfra 70 fod bragte os sagte mod Hellerup. Der var tanket flot op i glassene, der blev hilst på nye folk, og jeg fik tatar så redningsvesten passede. Vi nåede frem. Og herfra vil faktisk overlade ordet til Sidsel, som er dansk repræsentant for Cloudy Bay i Danmark.

Således blev det – og således er det sommeren over. Du opfordres hermed til at titte forbi restauranten, som disker op med gode, matchende og mundrette anretninger i dertilhørende omgivelser. Ude når solen skinner – og inde når den ikke gør.

Jeg kan garantere dig, at denne tatar er særdeles velsmagende. Foto: Helena Lundquist

Jeg kan garantere dig, at denne tatar er særdeles velsmagende. Foto: Helena Lundquist

Jeg skal gerne tilstå, at jeg klapper i hænderne over tiltag som disse – altså ikke kun den herlige kom-sammen, jeg deltog i, men også det faktum, at et vinhus vælger at gøre “noget ekstra” ved at etablere et samarbejde som dette.

Tam-tam. Foto: Helena Lundquist

Tam-tam. Foto: Helena Lundquist

Du finder Restaurat Address på adressen Tuborghavnepark 15 i Hellerup.

Mere mundgodt. Foto: Helena Lundquist

Mere mundgodt. Foto: Helena Lundquist

Du finder My Pleasure på Youtube her

Og Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk