Home Automobiler PoloStories – en Maserati og La Martina alliance

PoloStories – en Maserati og La Martina alliance

by Nicolai Klingenberg

Du har måske lagt mærke til, at jeg fra tid til anden har skrevet lidt om polo – og vi har sågar fået polosporten til Danmark. Så langt, så godt. Men hvordan er det egentlig at være polospiller på højt plan? Det får vi at se i dag. I levende billeder.

Maserati Dubai Polo Challenge - og der er video til. En god en!

Maserati Dubai Polo Challenge – og der er video til. En god en!

Der er fart over biler, spillere og heste, men sådan er det at være polospiller. Og hvor ved jeg så det fra? Jeg har det fra hestens – og spillerens egen mund. Se bare herunder.

Omend der er tale om to luksuriøse brands, som står bag videoen her, så giver den et fascinerende indblik i, hvordan en polospiller tænker – La Martina har mig bekendt haft en form for storhedstid i Danmark, som var nem at få øje på, men forholdsvis kortvarig. I forbindelse med modtagelsen af denne nyhedshistorie, stod det ydermere nævnt, at La Martina har produceret en unik polo(trøje), som har detaljer, der er skabt med en tråd af 24 karat guld. Det er i overkanten. For ikke at sige for meget. I hvert fald til min smag, men på den anden side, kan beklædningsgenstanden kun fås i udvalgte La Martina forretninger – blandt andet i Dubai Mall….

Ebe Sievwright wearing the 24k Gold Dubai Polo

Ebe Sievwright med “guldtrøjen”

My Pleasure kører 100 % bomuldstråd her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk