Home Automobiler PoloStories – en Maserati og La Martina alliance

PoloStories – en Maserati og La Martina alliance

written by Nicolai Klingenberg 12. juni 2016
Pin It

Du har måske lagt mærke til, at jeg fra tid til anden har skrevet lidt om polo – og vi har sågar fået polosporten til Danmark. Så langt, så godt. Men hvordan er det egentlig at være polospiller på højt plan? Det får vi at se i dag. I levende billeder.

Maserati Dubai Polo Challenge - og der er video til. En god en!

Maserati Dubai Polo Challenge – og der er video til. En god en!

Der er fart over biler, spillere og heste, men sådan er det at være polospiller. Og hvor ved jeg så det fra? Jeg har det fra hestens – og spillerens egen mund. Se bare herunder.

Omend der er tale om to luksuriøse brands, som står bag videoen her, så giver den et fascinerende indblik i, hvordan en polospiller tænker – La Martina har mig bekendt haft en form for storhedstid i Danmark, som var nem at få øje på, men forholdsvis kortvarig. I forbindelse med modtagelsen af denne nyhedshistorie, stod det ydermere nævnt, at La Martina har produceret en unik polo(trøje), som har detaljer, der er skabt med en tråd af 24 karat guld. Det er i overkanten. For ikke at sige for meget. I hvert fald til min smag, men på den anden side, kan beklædningsgenstanden kun fås i udvalgte La Martina forretninger – blandt andet i Dubai Mall….

Ebe Sievwright wearing the 24k Gold Dubai Polo

Ebe Sievwright med “guldtrøjen”

My Pleasure kører 100 % bomuldstråd her

Pin It

You may also like