Home Hello sailor Ny Riva Rivamare på 12 meter og med 3500 hestekræfter

Ny Riva Rivamare på 12 meter og med 3500 hestekræfter

by Nicolai Klingenberg

Hvis du skulle ligge inde med 1.000 liter brændstof, som du ikke ved, hvad du skal bruge til, kommer der her et alle tiders bud på, hvad du kan bruge disse mange liter til. Du kan nemlig hælde dem i tanken på den nye Riva Rivamare. Når det er gjort, kan du invitere syv gæster med ombord, og så kan I ellers tage på charmetur i den nye yacht.

Et par på tur i den nye Riva Rivamare...

Et par på tur i den nye Riva Rivamare…

Yachten måler lige knapt 12 meter, og du skal vide, at der “kun” er plads til to overnattende, så når charmeturen er passé, skal dine gæster sættes af i en nærliggende havn eller ploppes af ved kystnære områder.

Smukt, smukt dæk

Smukt, smukt dæk

Men hvad nu hvis man vil springe en tur i baljen? Ingen problemer – der findes nemlig en udklappelig platform, hvor du enten kan sole eller springe i vandet. Har du vandskræk, kan du sole dig lidt over platformen, men de, der blot vil nyde, kan sætte sig ved sofagruppen under åben himmel, hvor der også er gjort plads til et fint bord.

Set fra oven og i fart...

Set fra oven og i fart…

Omend pladsen er en smule trang under dækket, er der gjort plads til et mindre baderum med wc – småt, ja, men særdeles nyttigt. Mere? Ork ja. Der findes plads til to sovende og et lille kitchenette af en art med både køleskab og rindende vand.

Køkken til lette anretninger

Køkken til lette anretninger

Baderum

Baderum

Sovesektion

Sovesektion

Findes der en video om det nye fartøj? Ork ja. Den kommer her.

Men sig mig lige – sejler den ikke ganske snabt? Jo, og det skylde de 3.500 hestekræfter fra en Volvo Penta D6 400 motor, som muliggør en hastighed på 40 knob eller lige over 74 kilometer i timen. Sådan.

Smukt. Simpelthen!

Smukt. Simpelthen!

Jeg har endnu ikke kunne opsnappe prisen på den nye laban, men nu er du i hvert fald gjort bekendt med den. Erhverver du dig en, siger du bare til – så springer jeg gerne med på en tur.

Følg med på Facebook

You may also like

2 comments

Michael 2. juli 2016 - 20:14

Hvordan får denne fantastisk flotte båd 3500hk ? normalt har en D6 400 ,hk=400 ,(hvilket også passer meget godt med præstationerne.

Reply
nicolaiklingenberg 2. juli 2016 - 21:29

Ja, godt spørgsmål… Pressematerialet har vist en fejl i sig, tyder det på -alternativt er der noget, jeg ikke forstår:

http://www.riva-yacht.com/en-us/models/technical.aspx?idBm=152&idM=252&idBr=2&mv=PUB

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.