Home Living Nyt fra sommerhuset – den med de 11 tons granit

Nyt fra sommerhuset – den med de 11 tons granit

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Har du lavet noget spændende eller afslappende i dag? I så fald misunder jeg dig lidt. Det forholder sig nemlig sådan, at sommermatriklen trængte – og stadig trænger hist og her – til en gedigen opfriskning. For eksempel var der anlagt hele fire forskellige fliser typer, som var drysset nænsomt ud over dele af haven. Uden sammenhæng. Alle tiders. Det er der nu så godt som rådet bod på…

"Arj, en flot indkørsel!" "Der er ikke lagt sten endnu..."

“Arj, en flot indkørsel!”
“Der er ikke lagt sten endnu…”

Vi begynder med en dug, som forhindrer tosset ukrudt i at titte frem. Det blev til et par ruller, og det var den nemme del af opgaven. Dog skulle der også udjævnes lidt sager hist og fjernes lidt overflødigt pist.

Dernæst kom der en lille trailer med lidt granit. Det støvede en anelse.

Var der fin plads til lastbilen i indkørslen? Mja....

Var der fin plads til lastbilen i indkørslen? Mja….

"Du tipper bare..."

“Du tipper bare…”

Men hvad så derfra? Jamen så var det sådan set bare at fatte skovlen og læse trillebøren en gang eller to… Indrømmet. Jeg nød det fysiske arbejde i fulde drag. Tankerne levede sit eget liv, tiden gik ikke for hurtigt, jeg kunne se resultater af knokleriet time for time, og kroppen havde godt af lidt slid og slæb. Det bilder jeg mig i hvert fald ind.

Arj, jeg er ærlig talt vældig tilfreds. Og lidt stolt.

Arj, jeg er ærlig talt vældig tilfreds. Og lidt stolt.

Baghaven

Baghaven

Jeg vil hjertens gerne skrive under på, at jeg fint kan mærke, at min krop har været på let, fysisk arbejde i dag. Jeg krydser fingre for, at jeg mestrer at bruge mine hænder på tastaturet i morgen. Tak for opmærksomheden. Og de ømme muskler.

Uden roser

Uden roser

My Pleasure ruller med sten her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.